Lesrooster HoliBody

Op deze pagina vind je het algemene lesrooster (het meeste actuele lesrooster vind je in Momoyoga. Let op: inschrijven voor een les kan alleen als je een product hebt bij HoliBody). Als je mee wilt doen met een les kun je hier je les reserveren (beschikbaar voor leden en mensen met een kaart). Heb je geen kaart of abonnement en wil je een losse les doen? Meld je dan aan via het contactformulier.

Ben je nog nooit eerder bij ons geweest, dan kun je ook een proefles volgen tegen een gereduceerd tarief. Meld je ook hiervoor aan via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Ik kan je dan ook  adviseren welke les het beste bij jouw wensen past.

Sommige lessen zijn drukker dan andere. Daarom zie je bij elke les een “verkeerslichtje”. Groen betekent dat er nog genoeg ruimte is in de les, oranje betekent dat de les al behoorlijk drukbezocht wordt, maar nog wel wat plek is. Is het verkeerslicht rood, dan is er voor deze les een (tijdelijke) stop op proeflessen, losse lessen en introductiekaarten.

De intensiteit van de les geeft aan hoe zwaar de les is voor de spieren en voor de conditie. Dit geeft dus niet het level aan. Bijna alle lessen zijn “all level“. Meer informatie over de inhoud en het level van de lessen vind je onder lesaanbod of door op de les van je keuze te klikken. Meer informatie over onze kaarten en abonnementen vind je onder tarieven.

Maandag
09:15-10:15 Perfect Pilates
Intensiteit: gemiddeld Isabel 60 min.
10:30-11:30 Just Relax
Intensiteit: laag Bea 60 min.
17.45 – 18.45 Ballet Barre Fusion
Intensiteit: zeer hoog Angela 60 min.
19:00-20:15 Dynamic Flow Yoga
Intensiteit: hoog Angela 75 min.
20:30-21:45 Calming Yin Yoga
Intensiteit: laag Angela 75 min.
Dinsdag
09:15-10:30 Pi-Yoga Fusion
Intensiteit: gemiddeld Angela 75 min.
17:45-18:45 Perfect Pilates
Intensiteit: gemiddeld Angela 60 min.
19.00 – 20.00 Ballet Barre Fusion
Intensiteit: zeer hoog Angela 60 min.
20.15 – 21.30 Friendly Flow Yoga
Intensiteit: gemiddeld Patricia 75 min.
Woensdag
09.15 – 10.30 Calming Yin Yoga  Intensiteit: laag Cynthia 75 min.
17.30 – 18.45 Gentle Hatha Yoga  Intensiteit: laag Marjolein 75 min.
19.00 – 20.15 Core Flow Yoga
Intensiteit: hoog Angela 75 min.
20.30 – 21.30 Booty Bootcamp
Intensiteit: hoog Angela 60 min.
Donderdag
9.15 – 10.30 Gentle Hatha Yoga Intensiteit: laag Cynthia 75 min.
19.00 – 20.15 Restorative Yin Yoga
Intensiteit: zeer laag Cynthia 75 min.
20.30 – 21.45 Friendly Flow Yoga
Intensiteit: gemiddeld Cynthia 75 min.
Vrijdag
08.00 – 09.00 Pi-Yoga Fusion
Intensiteit: gemiddeld Agata 60 min.
09.15- 10.15 Perfect Pilates
Intensiteit: gemiddeld Angela 60 min.
10.30 – 11.30 Total Sculpt
Intensiteit: gemiddeld Angela 60 min.
Zaterdag
08.45 – 09.45 Dynamic Flow Yoga  Intensiteit: hoog Agata/
Sandra
60 min.
10.00 – 11.00
Ballet Barre Fusion
Intensiteit: zeer hoog Angela 60 min.
Zondag
08.45 – 09.45 Friendly Flow Yoga
Intensiteit: gemiddeld Cynthia 60 min.
10.00 – 11.30 Sunday Morning Yin Yang
Intensiteit: gemiddeld Cynthia 90 min.