HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Lesaanbod

We hebben een groot aanbod van verschillende soorten groepslessen, verdeeld over drie pijlers: Relax your Body, Move your Body en Tone your Body. Lessen gebaseerd op verschillende soorten yoga, zoals Yin yoga, Vinyasa Yoga of Hatha Yoga. Maar ook meer workout lessen zoals Pilates en Barre. Wil je je lichaam sterker en leniger maken? Of ben je op zoek naar meer ontspanning? Lekker zweten of juist even rustig bijkomen? Bij HoliBody kan het allemaal, mét onze eigen unieke HoliBody ‘touch’. We werken met thema’s die zes à zeven weken duren en waarin een les dan ook nagenoeg hetzelfde blijft. Zo heb je de tijd om een beweging of houding je echt eigen te maken. Bovendien sluiten de lessen onderling door het verbindende thema ook mooi bij elkaar aan.

Hieronder vind je per pijler al onze groepslessen met, als je doorklikt, een uitgebreide omschrijving per les. Zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Vind je het toch lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies, of kies voor een introductiekaart zodat je verschillende lessen kunt uitproberen.

Relax your body
Move your body
Tone your body
De meer Yang vormen van Yoga zoals Hatha Yoga en Vinyasa Flow Yoga zijn de basis voor deze lessen. Of je nou op een meer rustige en zachte manier wilt bewegen of juist meer dynamisch en wat krachtiger, je vindt het binnen ‘Move your Body’. Omdat yoga de basis is van deze lessen, is er ook altijd aandacht voor de adem en de Mind. Heb je nog niet zo veel ervaring met yoga, ben je herstellende van een blessure of wil je wat rustiger bewegen? Start dan met een 'light' les.
Ben je op zoek naar meer spierkracht, flexibiliteit én vind je het fijn om op muziek te bewegen? Dan zijn de 'Tone your Body' lessen iets voor jou! We bieden onder meer Pilates, Sculpt en Barre lessen aan. Allen om te zorgen voor een meer krachtiger en soepeler lichaam. En al zijn dit meer workout lessen, ook hier is er aandacht voor Body, Mind & Soul. Ervaring is niet nodig, ondanks dat het groepslessen zijn, kun je op jouw eigen niveau trainen.
crosscross-circle