HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Agenda workshops, ceremonies en events

Bij HoliBody worden regelmatig speciale events georganiseerd. Dit kunnen XXL lessen of workshops zijn op het gebied van Yoga, Pilates en beweging. Maar het kunnen ook bijv. lezingen of events zijn over voeding en gezondheid. Vaak sluiten ze aan bij het lopende thema in de studio.

Wist je dat je als lid van HoliBody altijd korting krijgt op deze events? En de Friday Night Specials zijn voor klanten met een onbeperkt abonnement zelfs helemaal gratis!

Voor meer informatie, kosten en aanmelden, check het betreffende event.

Aankomende workshops en events

Friday Night Special: Your Energy, Your Dog

Vrijdag 6 oktober 19.30 - 21.00

Ben je op zoek naar een goede manier om je weekend in te luiden? Dan hebben wij bij HoliBody de oplossing voor jou. Want vanaf nu zullen wij regelmatig* op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een zogenaamde Friday night Special organiseren. Dit kan van alles zijn: een XXL les, een masterclass, een mini workshop, een lezing of zelfs een “Mystery class”. De lessen duren altijd anderhalf uur, zijn all level en voor iedereen toegankelijk, leden en niet-leden. De eerstvolgende is een hele bijzondere: Your Energy, Your Dog op 6 oktober van Cynthia. Speciaal vlak na Dierendag.

HoliRetreat

Zondag 19 november 10.00 - 17.00

Zondag 19-11-’23: The Holistic Detox edition

Eindelijk is het zover: de eerste HoliRetreat! En dit is er niet gelijk zo maar eentje. In deze eendaagse retreat (women only!) draait het namelijk allemaal om ontgiften, in de breedste zin van het woord. Angela, Bea en Marjolein helpen, motiveren en inspireren je om op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau dát los te laten wat jou niet meer dient. Het is een dag die volledig in het teken van Self-care en dus in het teken van JOU staat. Gun jezelf dit cadeau, jouw 'HoliBody' zal je dankbaar zijn.

Magic Relax by Bea

Zondag 17 december 14.30 - 17.00

Aan deze ceremonie kun je deelnemen met of zonder de bonbon met microdosering truffel.

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf, kom je tot diepe ontspanning en daardoor dichterbij je gevoel- en jezelf. Eventueel ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering.
Vanwege het succes van de Magic Relax en omdat het nemen van de bonbon met microdosering voor sommigen toch spannend is, bieden we je de mogelijkheid om deze heerlijke beleving ook te ervaren zonder gebruik van de bonbon.

crosscross-circle