HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Agenda workshops, ceremonies en events

Bij HoliBody worden regelmatig speciale events georganiseerd. Dit kunnen XXL lessen of workshops zijn op het gebied van Yoga, Pilates en beweging. Maar het kunnen ook bijv. lezingen of events zijn over voeding en gezondheid. Vaak sluiten ze aan bij het lopende thema in de studio.

Wist je dat je als lid van HoliBody altijd korting krijgt op deze events? En de Friday Night Specials zijn voor klanten met een onbeperkt abonnement zelfs helemaal gratis!

Voor meer informatie, kosten en aanmelden, check het betreffende event.

Aankomende workshops en events

1-2-2023 - HoliParty: HoliBody 7 jaar!

zaterdag 4 t/m zondag 5 februari

Op 1 februari bestaat HoliBody alweer 7 jaar! En dat mag én gaat gevierd worden. Met aanbiedingen, challenges én een heus feestweekend voor onze vaste klanten op 4 en 5 februari. Daarover lees je hieronder meer. Laten we er met z'n allen een HoliParty van maken!

Magic Relax met Cacao en microdosering

Zondag 12 februari 13.30 - 16.00

Zondag 12 februari 13.30 - 16.00 uur (inclusief thee naderhand) door Bea

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf en kom je dichter bij je gevoel en jezelf, ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering. Deze 100% cacao bonbon bevat een kleine dosering truffel. Beide zijn plant medicijnen en hebben een natuurlijke wijsheid. Ze openen je hart en helpen je om contact te maken met de zachtheid van zelfcompassie en om je te verbinden met jezelf en ‘jouw goud’ naar boven te halen.

crosscross-circle