HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Agenda workshops, ceremonies en events

Bij HoliBody worden regelmatig speciale events georganiseerd. Dit kunnen XXL lessen of workshops zijn op het gebied van Yoga, Pilates en beweging. Maar het kunnen ook bijv. lezingen of events zijn over voeding en gezondheid. Vaak sluiten ze aan bij het lopende thema in de studio.

Wist je dat je als lid van HoliBody altijd korting krijgt op deze events? En de Friday Night Specials zijn voor klanten met een onbeperkt abonnement zelfs helemaal gratis!

Voor meer informatie, kosten en aanmelden, check het betreffende event.

Aankomende workshops en events

Magic Relax by Bea

Zondag 7 april 14.30 - 17.00

Let op: deze Magic Relax zit helemaal vol. De volgende, 16 juni heeft nog wel plek.

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf, kom je tot diepe ontspanning en daardoor dichterbij je gevoel- en jezelf. Eventueel ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering.
Vanwege het succes van de Magic Relax en omdat het nemen van de bonbon met microdosering voor sommigen toch spannend is, bieden we je de mogelijkheid om deze heerlijke beleving ook te ervaren zonder gebruik van de bonbon.

Magic Relax by Bea

Zondag 16 juni 14.30 - 17.00

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf, kom je tot diepe ontspanning en daardoor dichterbij je gevoel- en jezelf, ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering.

crosscross-circle