HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

HoliSummer card

Heb jij tussen alle ijsjes, barbecues en cocktails ook behoefte aan wat extra beweging en aandacht voor je gezondheid? Maak dan van jouw zomer een HoliSummer! Met de HoliSummer card kun je in de zomermaanden 15 groepslessen volgen voor maar € 99,-.

Wat is de HoliSummer card?

Het is inmiddels al een zomerse traditie geworden bij HoliBody: de HoliSummer card. Met deze kaart kun jij in de maanden juli en augustus voordelig (opnieuw) kennismaken met het groepslesaanbod van onze studio.  15 lessen voor € 99,-; dat betekent dat een les je minder dan € 7,- kost! Zo houd je mooi nog wat geld over voor die ijsjes en cocktails!

Het is geen membership, dus je zit nergens aan vast. Wil je na deze kaart een membership afsluiten, dan betaal je ook nog eens geen inschrijfgeld (normaal € 25,-).

Voorwaarden HoliSummer card:

De kaart loopt van 1 juli t/m 31 augustus. 2024. Het is uiteraard mogelijk om de kaart later aan te schaffen, maar dit wordt niet in mindering gebracht op de prijs, noch wordt de einddatum opgeschoven.
De 15 lessen kunnen in de maanden juli en augustus gevolgd worden. Vanaf 1 september vervalt je kaart en daarmee ook eventuele lessen die er nog op staan.
De HoliSummer card is geen abonnement of 10-rittenkaart. Dit betekent dat je geen korting krijgt op eventuele Friday night specials en workshops (in de betreffende maanden).
In juli en augustus kunnen sommige lessen (tijdelijk) vervallen door vakanties, echter zal het leeuwendeel gewoon volgens het rooster doorgaan.
Het gratis inschrijven bij aanschaf van een membership na de kaart, geldt t/m 30 september 2024.
De HoliSummer card is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.
Restitutie van (een gedeelte van) het bedrag is nimmer mogelijk.
De HoliSummer card is niet beschikbaar voor leden met een membership.

Aanmelden en betaling

Je kunt de HoliSummer card direct aanschaffen in onze shop (als je nog geen account hebt, kun je die daar gelijk aanmaken). Na betaling staan de credits in je account en kun je gelijk je lessen boeken.

Heb je een lopende 10-rittenkaart? Ook dan kun je gebruik maken van de HoliSummer card. Schaf eerst zelf de HoliSummer card aan en stuur ons dan even een mailtje (naar info@holibody.nl) dat je dit gedaan hebt. Wij zullen dan je 10-rittenkaart met 2 maanden verlengen, zodat je die na 31 augustus verder kunt gebruiken (of eerder als je HoliSummer card op is).

Psst, wil je al eerder beginnen?

Zoals je kunt lezen geldt de kaart in principe voor de maanden juli en augustus. Mocht je niet tot die tijd kunnen wachten, dan willen wij natuurlijk niet je goede intenties in de weg zitten! Je kunt dan ook per direct starten. De einddatum blijft gewoon 31 augustus en ook het aantal lessen blijft hetzelfde.

crosscross-circle