HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Persoonlijk voedingsadvies

Wil je graag wat gewicht verliezen, ervaar je fysieke of mentale klachten of denk je dat jouw voedingspatroon wel wat gezonder kan? Dan is een persoonlijk voedingsadvies van HoliBody wat voor jou. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan dat aansluit bij jouw wensen en leefstijl. Om zo eventuele klachten te verminderen en te zorgen dat je gezonder en fitter wordt. Niet door middel van maaltijdvervangers of rare supplementen. Maar met echte, gezonde voeding die gewoon in de supermarkt te vinden is.

Orthomoleculair voedingsadvies

Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur baseer ik mijn adviezen en begeleiding op de orthomoleculaire voedingsleer. Een moeilijk woord, maar eigenlijk betekent het gewoon dat je voeding eet die ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk goede voedingsstoffen binnen krijgt en heilzaam voor je is tot op celniveau. Om zo jouw lichaam gezond en sterk te krijgen én te behouden. Dit betekent niet dat we calorieën gaan tellen. Zelfs niet als jouw doel gewichtsverlies is. Dit is een achterhaald systeem, want uit vele nieuwe onderzoeken blijkt dat niet alle calorieën hetzelfde zijn en hetzelfde effect hebben op je lijf. Ik geloof er heilig in dat als je gezond en voedzaam eet en de voeding nuttigt die bij jouw lichaam past (en dat kan per mens verschillen), je vanzelf een gezond gewicht krijgt en behoudt.

Jouw persoonlijke voedingsplan

Als je een voedingsconsult aanvraagt bij HoliBody, ga ik als volgt te werk: we hebben eerst telefonisch contact zodat je al iets meer over jezelf en de reden waarom je advies wilt, kunt vertellen. Op basis daarvan bepalen we dan samen of ik iets voor je kan betekenen (er zijn bepaalde situaties waarin ik je bijvoorbeeld eerst liever doorverwijs naar een arts). Vervolgens vul je een vragenlijst in en ga je een week lang een eetdagboek bijhouden waarin je alles opschrijft wat je eet en drinkt. Op basis van ons eerste gesprek, de vragenlijst en je eetdagboek maak ik dan een uitgebreid, persoonlijk voedingsadvies dat we in het consult, ongeveer anderhalf tot twee weken later, verder bespreken. Daarna ga je zelf het advies integreren in je leven. Heb je in de weken erna nog vragen, dan ben je natuurlijk altijd vrij om mij daarover te contacten.

Het voedingsadvies is geen dieet!

Het persoonlijke voedingsplan is geen tijdelijk dieet of “quick fix”. Je krijgt ook geen maaltijdplannen of weekmenu’s. Wat je wel krijgt is een praktische en op maat gemaakte handleiding met tips en adviezen. Welke voedingsmiddelen (of combinaties van voedingsmiddelen) je beter wel of juist niet (of minder) kunt eten. Slimme en lekkere ideeën voor gezonde maaltijden en tussendoortjes. Maar bijv. ook producten die je juist wel of beter niet kunt kopen in de supermarkt. De bedoeling is echt dat je je eetpatroon voorgoed verandert. Het zal dan ook nooit een strikt regime zijn waarin je niks lekkers meer mag, want dat houd je nooit op de lange termijn vol. Het idee is dat je met het voedingsadvies een gezond en fit, maar ook leuk leven hebt waarin je geniet van lekker eten. Wat mij betreft kan dat heel goed samengaan!

De voordelen van Persoonlijk voedingsadvies bij HoliBody:

Een op maat gemaakt voedingsadvies wat bij jou past
Geen poeders en pillen, maar échte voeding
Leren gezond en vooral ook lekker te eten
Om je zo fitter en energieker te voelen!

Wat anderen over het Persoonlijk Voedingsadvies van HoliBody zeggen:

Beschikbaarheid en tarieven

Op de tarievenpagina kun je de prijs voor het persoonlijk voedingsadvies vinden. Op dit moment neem ik tijdelijk geen nieuwe klanten voor een voedingsadvies aan. Wil je toch alvast wat meer informatie, dan kun je ons altijd even een bericht sturen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naar contact
crosscross-circle