Over Angela

Met het oprichten van HoliBody is mijn langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Ik wilde een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en aan hun optimale gezondheid kunnen werken. Een studio die veel meer biedt dan alleen maar yoga. En ik denk dat dit gelukt is.

Binnen HoliBody komt alles samen waar ik gepassioneerd over ben; yoga, Pilates (en andere lessen zoals Ballet Barre), gezonde voeding en bewust leven. Maar wel op een manier die helemaal bij mij past; down-to-earth en met de nodige humor.

Yoga- en Pilatesdocent

Ik ben ooit begonnen als aerobic- en streetdancedocent bij verschillende sportscholen. Toen Pilates in opmars kwam in Nederland heb ik hier meerdere opleidingen in gevolgd en vele jaren lesgegeven. Net zoals velen kwam ik pas met yoga in aanraking door een mindere periode in mijn leven. Ik raakte letterlijk uit balans door een evenwichtsstoornis. Yoga deed mij zoveel goed dat ik besloot om zelf een opleiding tot yogadocent te volgen. Ik heb eerst de Vinyasa Flow teachertraining gevolgd bij Yogateacher en daarna de Anatomy & Yin yoga teachertraining bij Yogatreat. Daarnaast heb ik verschillende workshops gevolgd (en volg ik nog steeds regelmatig) bij onder  meer David Swenson, Shiva Rea, Johan Noorloos, Marlene Henny en José de Groot.

In mijn lessen vind ik vooral veiligheid belangrijk. Door mijn uitgebreide anatomieopleiding weet ik dat elk lichaam uniek is en je dus nooit alleen maar van de houding uit moet gaan, maar altijd van de mens zelf. Ik probeer leerlingen altijd hun grenzen op te laten zoeken, maar er nooit overheen te laten gaan. Wees lief voor jezelf en respecteer je lijf. And have fun! Blijf lachen, ook als het niet zo goed gaat.

Natuurvoedingsadviseur

Ik ben altijd veel met voeding bezig geweest. Een gezond lichaam krijg je immers niet alleen door veel te bewegen. Daarom was het een logische stap om mij ook hierin verder te ontwikkelen.

Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur baseer ik mijn adviezen en begeleiding op de orthomoleculaire voedingsleer. Een moeilijk woord, maar eigenlijk betekent het gewoon dat je voeding eet die ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk goede voedingsstoffen binnen krijgt. Om zo jouw lichaam gezond en sterk te krijgen en te behouden. Dus zo min mogelijk bewerkte producten en met respect voor mens en natuur. Ook doe ik nu zelf al geruime tijd aan Intermittent Fasting en heb ik mijzelf hierin verder gespecialiseerd zodat ik daarin nu ook mijn klanten kan begeleiden. IF heeft mij nog meer geholpen om op een gezonde natuurlijke manier met voeding om te gaan. Het geeft mij veel energie, helderheid in mijn hoofd en nog allerlei andere gezondheidsvoordelen.

Als je meer wilt weten over de voordelen van IF, orthomoleculaire voeding of yoga, neem dan contact met me op. Ik begeleid je graag verder!