HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Kom jij lesgeven bij HoliBody?

HoliBody is een Boutique studio met een onderscheidend en uniek aanbod aan groepslessen.  En daarvoor zijn we altijd op zoek naar onderscheidende en unieke docenten! Docenten die creatief zijn en niet bang zijn om outside the box te denken als het gaat om lesgeven. Maar tegelijkertijd ook het belang inzien van veilig en functioneel lesgeven. Bij HoliBody draait het immers om holistische gezondheid. Denk jij die unieke en creatieve docent te zijn die past bij HoliBody? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

Lesgeven bij HoliBody

Bij HoliBody hebben we drie pijlers waaronder onze lessen vallen: Relax your BodyMove your Body en Tone your Body. De Relax your Body lessen zijn zachte en ontspannende lessen gebaseerd op vormen van yoga zoals Yin, Restorative Yin en Yoga Nidra. De Move your Body lessen zijn meer dynamische lessen waar meer Yang yoga de basis is, zoals Hatha en Vinyasa. Maar in die lessen is ook ruimte voor andere vormen van bewegen zoals Pilates of zelfs Fitness. Omdat we bij HoliBody ons niet willen vastpinnen op één bepaalde vorm is er veel ruimte voor creativiteit. Dat geldt ook voor de Tone your Body lessen. Dit zijn meer workout lessen en hebben dan ook een andere 'vibe' (bijv. door gebruik van meer hedendaagse muziek). Deze lessen zijn gebaseerd op Pilates, Barre en Fitness/Aerobics. Het kan zijn dat je qua achtergrond, ervaring en opleiding binnen één van deze pijlers past, maar binnen twee of zelfs drie is natuurlijk nog beter!

Bij HoliBody werken we met thema's die 6 à 7 weken duren. De thema's gelden voor alle lessen. Binnen het thema geef je dezelfde les, die zich wel verder ontwikkelt en evolueert gedurende de weken. Zo hebben de klanten tijd om de bewegingen en houdingen zich echt eigen te maken. Bovendien sluiten door het gebruik van hetzelfde thema de lessen vaak ook mooi op elkaar aan (ook al bedenk je je eigen les, dit is de kracht van synchroniciteit!).

Op dit moment zoeken we niet per direct een vaste docent voor onze lessen maar gaat het in eerste instantie om invallen. Dat gezegd hebbende kan er natuurlijk altijd een plek vrijkomen óf dat er nieuwe lessen bijkomen. HoliBody is constant in ontwikkeling.

Tone your Body Teacher

Voor onze Tone your Body lessen: HoliPilates, HoliBarre en HoliSculpt (BBB) zijn we op zoek naar invaldocenten die opgeleid zijn binnen Pilates, Barre en/of Fitness/aerobics. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel en we willen dan ook juist níet de standaard lessen geven. Zo kan er in de HoliPilates bijv. ook elementen uit de barre of fitness gebruikt worden. De muziek is een essentieel onderdeel van de lessen binnen deze pijler en zet ook de sfeer. Voor Pilates is het echt belangrijk dat je minstens één Pilates opleiding hebt gedaan, zodat je met de specifieke principes van Pilates bekend bent en kennis hebt over anatomie en fysiologie. Voor de Barre en Sculpt lessen is het ook belangrijk dat je in ieder geval één opleiding hebt gedaan waarbij je kennis hebt opgedaan over anatomie en fysiologie, maar is affiniteit met de soort les vooral belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een achtergrond in dans en een yogaopleiding? Dan zou je ook heel goed een barre les kunnen doen. Ervaring is niet per se een pré, je kunt ook intern bij ons verder ervaring op doen.

Move your Body Teacher

Voor onze Move your Body lessen: HoliFlow (light), HoliCore (light) en HoliYinYang (light) zijn we op zoek naar invaldocenten die bij voorkeur een Vinyasa based opleiding hebben afgerond, maar Hatha kan ook zeker passen. Voor de YinYang lessen is een opleiding in Yin ook vereist. Voor de Core lessen is het fijn als je ervaring of een opleiding in Core yoga (of Pilates) hebt, maar niet vereist. Creativiteit is belangrijker dan ervaring! Juist omdat we een uniek concept hebben, zijn ook beginnende docenten zeer welkom. Als je maar open staat voor anders en uniek lesgeven.

Relax your Body Teacher

Op dit moment zijn we niet op zoek naar (inval)docenten met alleen ervaring op het gebied van (Restorative) Yin of Yoga Nidra. Lijkt het je toch heel leuk om bij HoliBody te werken én denk je dat je iets unieks kan toevoegen aan onze studio, voel je dan ook vrij om dan een mail te sturen!

Interesse?

Denk jij dat je bij HoliBody past en een unieke toevoeging kunt zijn voor onze studio en team? Stuur dan een mail naar info@holibody.nl t.a.v. Angela. Vermeld in deze mail je motivatie, opleiding(en), ervaring en telefoonnummer. Heb je een eigen website, ben je actief op social media o.i.d.? Zet dit er dan ook bij. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

crosscross-circle