HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Ons concept

Bij HoliBody geloven we dat je optimale gezondheid alleen vanuit een ‘holistisch’ perspectief (vandaar ook de naam HoliBody) bereikt kan worden. Ofwel met aandacht voor Body, Mind &Soul. Én dat daarbij een gevoel van zelfcompassie of zelfliefde essentieel is. Goed voor jezelf zorgen heeft niets egocentrisch. Immers, als jij de meest fitte, gezonde, energieke en gelukkige versie van jezelf bent, heeft iedereen om je heen daar baat bij! En wij helpen je graag dat te bereiken.

Zo helpt HoliBody jou op je pad naar gezondheid

Onze groepslessen vormen de kern van onze studio. De lessen zijn onderverdeeld in drie pijlers: Relax your Body, Move your Body en Tone your Body. Of je nou op zoek bent naar ontspanning, flexibiliteit, mobiliteit of kracht; er is altijd een les die bij jouw wensen aansluit. En de lessen sluiten ook heel mooi op elkaar aan door onze thema’s. Elke 6 à 7 weken is er een nieuw thema waarop alle lessen gebaseerd zijn. Niet alleen zorgt dit voor een mooie onderlinge verbinding tussen de lessen, maar doordat de lessen in die periode nagenoeg hetzelfde blijven heb je echt even de tijd om de bewegingen en houdingen je helemaal eigen te maken. Om daarna weer opnieuw verrast én uitgedaagd te worden met een nieuw thema. Voor een optimale gezondheid zou je eigenlijk iets uit alle drie de pijlers moeten doen!

Daarnaast worden er ook regelmatig inspirerende workshops, lezingen en events georganiseerd (waaronder onze Friday Night Specials), die vaak aansluiten bij het dan lopende thema.

Ben jij op zoek naar een meer persoonlijke begeleiding op het gebied van gezondheid, voeding, beweging, ontspanning en meer? Dan bieden we ook een aantal mooie trajecten aan onder “HoliBody Personal” (lees verder voor meer info).

HoliBody zaal

Wat maakt HoliBody zo uniek?

Zeven dagen per week een groot aanbod aan Yoga, Pilates en Workout lessen.
Elke 6 à 7 weken een nieuw thema, waar alle lessen, events en blogs op aansluiten.
Aandacht voor je hele gezondheid op een holistische manier: Body, Mind & Soul.
Veel persoonlijke aandacht van ons professionele team.
Naast de groepslessen ook mogelijkheid tot Small group of Personal training
En nog veel meer!
Neem contact op voor meer informatie

Waarom een abonnement bij HoliBody zo fijn is!

Je kunt bij HoliBody losse lessen volgen of bijvoorbeeld een tienrittenkaart aanschaffen, maar klanten met een abonnement hebben echt een streepje voor! Niet alleen is het per les een stuk voordeliger (dit geldt al met een abonnement voor eenmaal per week) je ontvangt als lid nog veel meer voordelen:

Groot en afwisselend aanbod groepslessen

Groot en afwisselend 
aanbod groepslessen

Je bepaalt zelf wanneer je komt

Je bepaalt zelf 
wanneer je komt

Per les veel voordeliger

Per les veel 
voordeliger

Altijd korting op workshops en events

Altijd korting op 
workshops en events

Mogelijkheid tot 'on hold' zetten

Mogelijkheid tot
'on hold' zetten

maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar (na startperiode van 3 maanden)

Bekijk  de tarieven van onze abonnementen en overige producten

HoliBody Personal

Wil jij op een nog meer persoonlijk vlak aan je gezondheid werken en echt even alle aandacht voor jouw doelen en wensen? Dan zijn er ook onze HoliBody Personal trajecten: Small group training, Personal training en het Persoonlijk voedingsadvies.

crossarrow-rightcross-circle