HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Tips voor een optimale lesbeleving

Bij HoliBody staan comfort, plezier en wederzijds respect hoog in het vaandel. Met de volgende tips zorg je ervoor dat zowel jij als je medebezoekers optimaal van de lessen kunnen genieten.

Kom op tijd, maar ook weer niet te vroeg!

De studio is vanaf een kwartier voor aanvang van de les open. Eerder is er of nog een andere les bezig, of is de docent bezig alles helemaal klaar en gezellig te maken voor jouw komst.  Zorg dat je uiterlijk vijf à tien minuten voor de les aanwezig bent. Zo heb je alle tijd om je eventueel om te kleden, desgewenst een kopje thee te nemen of alvast even tot jezelf te komen. Maar het is ook fijn voor zowel de andere klanten als de docent als de les op tijd kan beginnen. 

Reserveer en annuleer je les altijd in ons boekingssysteem

Om mee te kunnen doen aan een les dien je deze te boeken in ons reserveringssysteem. Een les boeken kan tot aanvangstijd, een les annuleren tot één uur voor aanvang. Annuleer je les altijd. Zo houd je niet onnodig een plek bezet en wacht de docent niet tevergeefs op je.  Daarnaast voorkom je dat je je les kwijt bent of een boete moet betalen (bij meerdere keren niet tijdig annuleren). Moet je onverhoopt binnen een uur voor aanvang annuleren, stuur dan even een berichtje naar Angela: 06-48113664.

Je mobiele telefoon graag helemaal stil

Zet je telefoon op stil of in vliegtuigmodus (dus ook niet op trilstand).  En neem hem bij voorkeur überhaupt niet mee in de zaal. Het zal je alleen maar afleiden. De glazen deur is tijdens de les gesloten dus je spullen zijn veilig in jas of tas.

Hou het stil in de zaal voor en na een yogales

Zeker bij yoga is het belangrijk dat het ook voor en na de les in de zaal stil is. Mensen kunnen zich dan vast voorbereiden op de les, of juist even bijkomen erna. Wil je toch nog wat praten met iemand, neem dan plaats in de huiskamer. Voor de workout lessen geldt dit wat minder vanwege het andere karakter van de lessen, maar ook dan: houd rekening met de andere klanten.

Zet niet zo maar een deur of raam open in de zaal

Heb je het warm of juist koud in de zaal? Overleg dan eerst even met de docent of er een raam open of juist dicht kan. De gevoelstemperatuur is erg subjectief en we willen met zoveel mogelijk mensen rekening houden in de les. Tip: als je het snel warm hebt, ga meer achterin de zaal liggen en bij de ramen. Heb jij het juist wat sneller koud, zoek dan een plek meer vooraan in de zaal. Dit scheelt echt! Ook kan het natuurlijk altijd helpen om laagjes aan te hebben zodat er iets uit of aan kan.  Liever niet aan de verwarming zelf zitten, geef ook dat aan bij de docent. Zij kan dan altijd de termostaat wat hoger of lager zetten. 

Ben je verkouden of grieperig, misschien dan een keertje thuisblijven (en doe eventueel een online les)

Ook al hebben we een zeer goed luchtreinigingssysteem in de zaal wat overdracht van virussen en bacteriën nagenoeg voorkomt; soms is het toch beter om een keertje thuis te blijven. Niet alleen kan het voor de andere klanten en docent afleidend  en misschien zelfs wat storend zijn, vaak ben je zelf ook niet optimaal fit. En hoezeer we het ook motiveren om zoveel mogelijk te komen, soms heeft je lichaam meer aan een kopje thee op de bank ;-)

Vermeld altijd blessures, aandoeningen of een zwangerschap aan de docent

Ook als je zelf weet hoe je er mee om moet gaan, is het voor de docent fijn om te weten wat er speelt. Dan hoeft zij zich niet onnodig zorgen te maken als je bijvoorbeeld niet alles mee doet. Wil je het liever niet in bijzijn van andere klanten delen, neem dan even de docent apart. Of mail het naar ons, dan zorg ik dat de betreffende docent het ontvangt.

Ruim de gebruikte spullen na de les weer netjes op

Een opgeruimde  en schone studio zorgt voor rust en draagt zo bij aan jou optimale beleving van de les. En het is natuurlijk hygiënisch. Uiteraard zorgen wij  daar voor, maar ook als klant kan je je steentje bijdragen. Maak daarom altijd na je les de mat en eventueel workout materiaal weer schoon met de daarvoor bestemde reiniger en ruim de spullen netjes op. Wel zo fijn voor de leden die na jou komen (en natuurlijk ook voor de docent).

Vragen?

Mocht iets onduidelijk zijn of heb je een vraag? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

crosscross-circle