HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Angela

“In mijn leven is bewegen altijd een rode draad geweest. Als kind was dat vooral dans (ballet), later kwam daar fitness, aerobics, Pilates en yoga bij. Daarnaast ben ik ook altijd veel met voeding bezig geweest en vooral welke effecten het heeft op je gezondheid. Mijn droom was dan ook een plek te creëren waar dit alles samen kwam; beweging, voeding en aandacht voor bewust leven. Met HoliBody is dat werkelijkheid geworden. “

Bewegen is mijn passie

Ik geef al meer dan twintig jaar les. Ooit ben ik begonnen met Aerobics, Fitness, Streetdance, Pilates en nog veel meer soorten lessen die je toen in sportscholen tegen kwam. Vooral het bewegen op muziek vond ik, door mijn dans- en balletachtergrond altijd heerlijk. Ondanks dat ik daarnaast ook nog andere banen heb gehad, onder meer als content- en projectmanager in de interactieve media, heb ik altijd lesgegeven. En wist ook zeker; een kantoorbaan is niet iets dat ik een leven lang wil doen.

Gezondheid is ‘a way of life’

Pas later kwam ik in aanraking met yoga. En ik vond het geweldig! Dit ging nog zoveel verder dan wat ik deed op de sportschool. Ik ben toen ook snel begonnen met mijn eerste yoga opleiding en was verkocht! Daarnaast ging ik me ook steeds meer interesseren voor gezonde voeding en eigenlijk gezond leven in het algemeen. Ik werd mij ervan bewust dat je zoveel van je eigen gezondheid positief kunt beïnvloeden door voeding, beweging en levensstijl. En niet alleen ik zelf, ook mijn man is alweer jaren personal trainer en helpt mensen met hun fysieke en mentale gezondheid. Het is voor ons dus echt 'a way of life' geworden. Wat overigens niet betekent dat we nooit van iets lekkers genieten hoor! In een gezonde leefstijl is daar wat mij betreft ook altijd plaats voor.

“Gezond leven is geen quick fix en ook geen one size fits all. Elk lichaam is uniek en ondanks dat het zeker goed kan zijn om je te laten inspireren door mensen met de juiste kennis is het ook vooral belangrijk dat je naar je eigen lichaam luistert. Dat geef ik mijn klanten, zowel in mijn lessen als in de persoonlijke consulten, ook altijd mee.  Word je bewust van je lichaam en ondervind wat voor jou werkt. Your Body, Your Rules!”

Angela

Opleidingen en lessen Angela

Angela heeft veel verschillende soorten opleidingen gevolgd, op het gebied van sport, yoga en Pilates. Onder meer Aerobics, Streetdance, Pilates I & II, Vinyasa yoga, Yin Yoga en Core flow. En daarnaast nog veel gespecificeerde workshops en korte cursussen.

Ook is Angela een gediplomeerde orthomoleculaire voedingsadviseur en volgt zij regelmatig verdiepende cursussen en workshops op het gebied van voeding en gezondheid.

Angela geeft onder meer de HoliBarre, HoliFlow, HoliCore en HoliSculpt lessen bij HoliBody. Benieuwd wat nog meer? Op het lesrooster vind je al haar lessen.

crosscross-circle