HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

HoliPregnancy Bliss

Ben je minimaal 14 weken zwanger (op 18 augustus) en heb je behoefte aan ontspanning, (verantwoorde) beweging én verbinding met je kindje? Dan ben je 18 augustus van harte welkom bij deze bijzondere HoliPregnancy Bliss van Marjolein.

Wat houdt de HoliPregnancy Bliss in?

De basis van deze middag is zwangerschapsyoga. Zwangerschapsyoga is bedoeld om jouw zwangerschap zo ontspannen en bewust mogelijk te laten verlopen. Vanuit een holistische benadering die zowel je fysieke als mentale welzijn ondersteunt. Tijdens deze les richten we ons op het versterken van de bekkenbodemspieren, het verbeteren van je flexibiliteit en kracht én het vinden van balans. Dit doen we door middel van meditatie, yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Ook zal er veel ruimte zijn voor ontspanning en connectie met je lichaam en de baby in je buik.

Wat je kunt verwachten van de HoliPregnancy Bliss:

Verantwoord bewegen met de focus op de bekkenbodem, maar ook op de rug en het borstgebied.
Ademhalingstechnieken doen die voor ontspanning zorgen en nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.
Het leren van houdingen die zwangerschapskwaaltjes kunnen verminderen.
Lichaamsbewustzijn en verbinding met de baby in je buik.
Een heerlijke meditatie en Yoga nidra voor ontspanning.
Ervaringen delen met andere zwangere vrouwen.

Over Marjolein

Marjolein, vaste docent bij HoliBody, zal deze yogales verzorgen. Ze heeft meerdere opleidingen in verschillende stijlen yoga gevolgd en geeft al jaren les. Recent heeft zij ook een opleiding tot zwangerschapsyoga-docent gevolgd.

Marjolein is de trotse moeder van zoontje Jack. De zwangerschap was voor haar zowel mentaal als fysiek best een uitdaging. Aandacht blijven geven aan haar lichaam en geest heeft haar tijdens deze bijzondere periode veel rust en stabiliteit gebracht. En dit wil ze ook graag aan andere toekomstige moeders meegeven.

Data, kosten en aanmelden

De les is zondag 18 augustus van 15.00 - 16.30 uur (met ruimte na afloop om eventueel nog vragen te stellen). De deur gaat open om 14.30 uur en er staat thee en iets lekkers voor je klaar. We willen echt om 15.00 uur beginnen, dus het is fijn als je ruim op tijd aanwezig bent zodat je ontspannen begint.

De kosten bedragen € 30,-. Ben je een member bij HoliBody (dus alleen als je een actief membership hebt, niet in het geval van een kaart of een verlopen membership), dan ontvang je 5,- korting en betaal je slechts € 25,-. Betaling kan alleen via deze link met ideal. Voor de ledenkorting gebruik je de kortingscode: MEMBER bij het afrekenen.

Let op: Je bent minimaal 14 weken zwanger op 18 augustus en hebt goedkeuring van je verloskundige of gynaecoloog om aan yoga te doen. Dit is vooral belangrijk als je complicaties ervaart of onderliggende gezondheidsproblemen hebt. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar info@holibody.nl. Marjolein neemt dan contact met je op.

De les gaat door bij een minimum van 6 deelnemers en maximaal 12.

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.
crosscross-circle