HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

HoliYinYang light

De HoliYinYang light is een combinatie van Yin Yoga en Hatha (Yang). Er is minder Flow in deze les, waardoor het een nog wat zachter karakter heeft dan de gewone HoliYinYang. En daardoor perfect als je nog niet zo ervaren bent met yoga of een blessure hebt. Er is veel aandacht voor de houdingen en vooral ook hoe ze voor jouw lichaam werken.

Wat je kunt verwachten in een HoliYinYang light les

De les begint rustig met wat meditatie en ademhalen. Na de warming-up volgt er een reeks van zowel Yin als Yang houdingen. Door het wat meer statische karakter krijg je echt de tijd om te ervaren wat de houdingen voor jou doen. Maar vergis je niet, dat kan soms nog best pittig zijn. De les eindigt met een heerlijke eindontspanning.

De voordelen van HoliYinYang light:

Betere kennis van de yogahoudingen
Meer flexibiliteit
Meer kracht
Diepere ademhaling
Meer lichaamsbewustzijn
Een kalme geest
Stressvermindering
Betere concentratie

Voor wie is HoliYinYang light geschikt?

Deze les is voor iedereen geschikt, maar vooral fijn voor beginners of als je herstellende bent van een blessure of zwanger bent (geweest). Laat het dan wel even de docent weten, dan kan er rekening mee gehouden worden. Wil je meer intensiteit of flow, kies dan voor de HoliYinYang.

Op het lesrooster kun je zien wanneer de HoliYinYang light gegeven wordt.

Misschien is dit ook iets voor jou?

HoliYinYang

De HoliYinYang is een combinatie van Yin Yoga en Vinyasa Flow Yoga (Yang) en perfect op elkaar afgestemd. Want er zijn veel zachte houdingen uit de Yin die je juist verder helpen in een Flow houding en vice versa. Er is aandacht voor verstilling en zachtheid met daar tegenover juist kracht en dynamiek. Voor een […]
Bekijk les

HoliFlow

De HoliFlow is een dynamische en energieke yogales gebaseerd op de principes van Vinyasa Flow Yoga, waarin we vloeiend bewegen op het ritme van de adem. De Flow die hierdoor ontstaat, maakt het een uitdagende les voor lichaam en geest. Met deze les verbeter je je kracht, flexibiliteit en conditie.
Bekijk les

HoliCore

Deze pittige les heeft het allemaal; in de HoliCore verbeter je je conditie en krijg je lenige en krachtige spieren. Maar daarnaast versterk je je rug- en buikspieren met specifieke 'core moves'. De les is geïnspireerd door Vinyasa yoga, maar er worden ook elementen uit de Pilates en zelfs uit de fitness gebruikt. Op het […]
Bekijk les

Meld je aan voor je eerste proefles

Lijkt de HoliYinYang light helemaal iets voor jou, maar ben je nog
 geen lid? Meld je dan aan via het contact formulier.
Naar contactformulier
crosscross-circle