HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

HoliYinYang

De HoliYinYang is een combinatie van Yin Yoga en Vinyasa Flow Yoga (Yang) en perfect op elkaar afgestemd. Want er zijn veel zachte houdingen uit de Yin die je juist verder helpen in een Flow houding en vice versa. Er is aandacht voor verstilling en zachtheid met daar tegenover juist kracht en dynamiek. Voor een uitgebalanceerde Body, Mind & Soul.

Wat je kunt verwachten in een HoliYinYang les

De les begint met een meditatie om nog even naar binnen te keren en je geest te openen. Daarna volgt een combinatie van Yin Yoga en Flow yoga. Yin is rustig en passief en richt zich vooral op het bindweefsel. Flow Yoga is juist meer actief en dynamisch. Soms begint de les eerst met Yin en daarna het Yang gedeelte. Maar het kan ook andersom of zelfs dat de houdingen door elkaar gebruikt worden. Dit verschilt per thema en je zult ervaren dat daardoor deze les elke keer heel anders kan zijn. Uiteraard eindigt ook deze les in een heerlijke eindontspanning.

De voordelen van HoliYinYang:

Meer flexibiliteit
Betere mobiliteit in de gewrichten
Meer kracht
Soepeler bindweefsel
Meer balans in lichaam en geest
Stressvermindering
Beter concentratievermogen
Meer lichaamsbewustzijn

Voor wie is HoliYinYang geschikt?

Deze les is voor iedereen geschikt. Het is een all level les en geeft je zowel ontspanning als inspanning. Het Yang gedeelte is best intensief en dynamisch, maar de docent kan altijd rekening houden met blessures en eventueel aanpassingen geven. Ben je op zoek naar een iets zachtere versie van deze les, ga dan voor de HoliYinYang light.

Ben je zwanger of heb je blessures, bespreek dat dan altijd eerst even met de docent. Op het lesrooster kun je zien wanneer deze les gegeven wordt.

Misschien is dit ook iets voor jou?

HoliYinYang light

De HoliYinYang light is een combinatie van Yin Yoga en Hatha (Yang). Er is minder Flow in deze les, waardoor het een nog wat zachter karakter heeft dan de gewone HoliYinYang. En daardoor perfect als je nog niet zo ervaren bent met yoga of een blessure hebt. Er is veel aandacht voor de houdingen en […]
Bekijk les

HoliFlow

De HoliFlow is een dynamische en energieke yogales gebaseerd op de principes van Vinyasa Flow Yoga, waarin we vloeiend bewegen op het ritme van de adem. De Flow die hierdoor ontstaat, maakt het een uitdagende les voor lichaam en geest. Met deze les verbeter je je kracht, flexibiliteit en conditie.
Bekijk les

HoliCore

Deze pittige les heeft het allemaal; in de HoliCore verbeter je je conditie en krijg je lenige en krachtige spieren. Maar daarnaast versterk je je rug- en buikspieren met specifieke 'core moves'. De les is geïnspireerd door Vinyasa yoga, maar er worden ook elementen uit de Pilates en zelfs uit de fitness gebruikt. Op het […]
Bekijk les

Meld je aan voor je eerste proefles

Lijkt de HoliYinYang helemaal iets voor jou, maar ben je nog
 geen lid? Boek dan direct je eerste les via onderstaande link. Heb je nog vragen, ga dan naar het contactformulier.
Boek je eerste proefles
crosscross-circle