HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

HoliFlow light

De HoliFlow light is een heerlijke yogales om jouw eerste stappen op het yogapad te zetten. Maar ook als je het gewoon fijn vindt om je yoga op een iets vriendelijker tempo uit te voeren, is dit de les voor jou. De roots van deze les liggen in de Vinyasa en Hatha yoga. Bewegend op het ritme van je adem, werk je aan kracht, flexibiliteit, maar ook aan ontspanning.

Wat je kunt verwachten in een HoliFlow light les

De les start met een kort moment van verstilling waarin er aandacht is voor het lichaam, de geest en de adem. Na een voorbereidende warm-up volgt er een reeks van staande, zittende en liggende houdingen. Wat meer uitdagende houdingen worden afgewisseld met meer ontspannen houdingen. Ook is er ruimte voor wat meer uitleg om zo de houdingen goed onder de knie te krijgen. Daarna is het lekker relaxen in de eindontspanning.

De voordelen van HoliFlow light:

Meer flexibiliteit
Meer kracht
Betere en diepere ademhaling
Meer kennis van de yogahoudingen
Meer energie
Meer lichaamsbewustzijn
Een kalme geest
Stressvermindering

Voor wie is HoliFlow light geschikt?

Dit is een all level les, maar met name geschikt voor meer beginners en mensen herstellende van blessures. Of als je bijvoorbeeld last hebt van chronische schouder- en polsklachten of zwanger bent (geweest). Laat het dan wel even de docent weten, dan kan er rekening mee gehouden worden. Maar ook voor mensen die al langer yoga doen, biedt deze les nog genoeg uitdagingen. Wil je meer intensiteit of uitdaging, kies dan voor de HoliFlow.

Op het lesrooster kun je zien wanneer de HoliFlow light gegeven wordt.

Misschien is dit ook iets voor jou?

HoliFlow light

De HoliFlow light is een heerlijke yogales om jouw eerste stappen op het yogapad te zetten. Maar ook als je het gewoon fijn vindt om je yoga op een iets vriendelijker tempo uit te voeren, is dit de les voor jou. De roots van deze les liggen in de Vinyasa en Hatha yoga. Bewegend op […]
Bekijk les

HoliFlow

De HoliFlow is een dynamische en energieke yogales gebaseerd op de principes van Vinyasa Flow Yoga, waarin we vloeiend bewegen op het ritme van de adem. De Flow die hierdoor ontstaat, maakt het een uitdagende les voor lichaam en geest. Met deze les verbeter je je kracht, flexibiliteit en conditie.
Bekijk les

HoliYinYang light

De HoliYinYang light is een combinatie van Yin Yoga en Hatha (Yang). Er is minder Flow in deze les, waardoor het een nog wat zachter karakter heeft dan de gewone HoliYinYang. En daardoor perfect als je nog niet zo ervaren bent met yoga of een blessure hebt. Er is veel aandacht voor de houdingen en […]
Bekijk les

Meld je aan voor je eerste proefles

Lijkt de HoliFlow light helemaal iets voor jou, maar ben je nog
 geen lid? Boek dan direct je eerste les via onderstaande link. Heb je nog vragen, ga dan naar het contactformulier.
Boek je eerste proefles
crosscross-circle