HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Cynthia

"Ik ben Cynthia, geboren en opgegroeid op Terschelling. Als echt eilandmeisje was ik veel buiten en in de natuur. Dat is trouwens nog steeds belangrijk voor mij: dieren en natuur. Ook was ik altijd al sportief en wilde ik graag met mijn hond sporten. Het bleek dat mijn eigen angst en energie het ontspannen samen sporten in de weg stonden. Zo kwam ik uiteindelijk in aanraking met yoga en dat veranderde mijn hele leven in positieve zin."

Dieren spelen een grote rol

"Het is voor mij steeds minder belangrijk om op vakantie te gaan. Ik zie er steeds meer lol in om van mijn huis een fijne plek te maken en dat dan elke dag te beleven. Ik ben hoog gevoelig en hecht meer waarde aan rust dan aan drukte en veel mensen om me heen.

Dieren en dan in het bijzonder honden spelen een grote rol in mijn leven. Toen we in Hilversum kwamen wonen kregen we onze herder Dex als pup. Er was veel onrust en ik dacht dat het aan de hond lag. Via ‘dog-whisperer’ Cesar Millan kwam ik er achter dat ik zelf wat te doen had. Zo kwam ik uiteindelijk bij yoga terecht. Dex is in 2018 helaas overleden. Dat was natuurlijk heel verdrietig, maar hij heeft zoveel gebracht! Ik heb daarom twee tattoos van hem op mijn onderarmen geplaatst: ‘Prana will Guide you’ en ‘Samadhi Mitra’ wat verlichte vriend betekent. Inmiddels is er wel een nieuwe Duitse Herder in mijn leven gekomen, Milan. En ben ik nu zelfs ook hondengedragsdeskundige!"

Soepeler en rustiger

"Yoga gaat wat mij betreft niet over hoe diep je in een houding komt, maar het gaat voor mij dat je soepeler uit de les komt dan dat je er in ging. Dat je een rustiger hoofd hebt als je de deur uitloopt. Ik vind het belangrijk dat je in de les leert over jezelf, over je lichaam, maar zeker ook over je geest. Neem dat mee naar huis en gebruik het in je dagelijks leven.

Mijn grootste inspiratie op yogagebied? Dat zijn Anat Geiger, Paul Grilley, Veda Ela, Robert Boustany, Dylan Werner, Shiva Rae. Allemaal inspirerend op een ander gebied, ik kan echt niet kiezen."

"Ik wil mensen meegeven dat het niet uitmaakt hoe je lijf er uit ziet, welke anatomie je hebt. Het gaat er om dat je nieuwe inzichten krijgt over je lichaam en je geest en dat het je gezonder maakt. Zowel fysiek als geestelijk. "

Cynthia

Opleidingen en lessen van Cynthia

Cynthia volgde de opleiding Hatha yoga, Yin yoga, Pralaya yoga en Restorative Yin yoga. Ook volgt ze nog regelmatig workshops en masterclasses voor verdieping.

Cynthia geeft veel verschillende lessen bij HoliBody: HoliYin, HoliYinYang, HoliYinYang light, HoliRestore en HoliFlow light. Wil je een les bij haar volgen? Op het rooster vind je alle informatie.

Volg Cynthia online

Instagram: @lifestylewithk9, @pranasouls, @pranadogs_consultancy

Websites: pranasouls.nl, pranadogs.nl

crosscross-circle