HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Marjolein

“Ik ben Marjolein en ben opgegroeid op de Veluwe. Na 10 jaar in Utrecht te hebben gewoond, ben ik naar Hilversum verhuisd. Ik woon nu samen met mijn vriend en hond Guusje om de hoek bij HoliBody. Een aantal jaar heb ik op kantoor gewerkt, maar kort geleden heb ik dit achter me gelaten. Op dit moment onderzoek ik wat ik de komende tijd wil gaan doen en of ik mij compleet wil richten op yoga."

Yoga is een tool om bij mezelf te blijven

"Toen ik begin 20 was, kwam ik in aanraking met yoga. Ik voelde veel onrust en vond het moeilijk om mezelf centraal te stellen. Door yoga heb ik ervaren dat ik het waard ben en is het echt een tool geworden om bij mezelf te zijn.

Als ik geen les geef of niet werk breng ik graag tijd door met familie en natuurlijk mijn vriend. We wandelen lekker op de hei met de hond."

Leven met compassie

"Yoga in het algemeen is een grote inspiratiebron. Het leert mij in het hier en nu te zijn en mezelf volledig te accepteren. Er zit zoveel kracht in het hier en nu zijn en met compassie leven! Yoga is mijn pad en dit doorgeven tijdens mijn lessen vind ik het allerfijnst om te doen.

Ik probeer altijd een rustige sfeer te creëren waar iedereen bij zichzelf kan blijven. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat je je gezien en welkom voelt in mijn lessen."

 

 

"In de les vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt. Veilig om je grenzen te respecteren, maar ook om diezelfde grenzen op te zoeken."

Marjolein

Opleidingen en lessen van Marjolein

Marjolein volgde twee opleidingen Hatha yoga, een Vinyasa yoga en Yin yoga opleiding. Ze deed ook een interne cursus Ballet Barre bij HoliBody.

Bij HoliBody geeft Marjolein de HoliYinYang, HoliYinYang light en de HoliFlow light. Op het rooster vind je haar lestijden.

Volg Marjolein online

Instagram: @marjolein.ringana

crosscross-circle