HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Nanneke

“Ik ben Nanneke Kuis, ik woon in Hilversum samen met mijn partner en onze dochter. Mijn vriend heeft een zoon en die woont ook af en toe bij ons. Naast mijn lessen bij HoliBody geef ik ook nog vast yoga bij een studio in Naarden en val ik regelmatig in op andere plekken. Naast yoga ben ik sinds kort ook Pilates docent. "

Moeder als grote inspiratie

"Mijn grote inspiratie op yogagebied is zonder twijfel mijn moeder. Mijn vader is een tijd geleden overleden en na zijn dood is zij begonnen met een opleiding Ashtanga yoga. Ze geeft al jaren yogalessen en bodybalance op een sportschool. Tot ze darmkanker kreeg, heel verdrietig. Ze stelde zich als doel dat ze weer les zou gaan geven. En dat is haar gelukt. En dat terwijl ze al 70 plus is!"

Ontdek voordelen van bewegen

"Ik hoop dat mensen in mijn lessen binnen hun eigen grenzen ontdekken wat de mogelijkheden zijn van zijn of haar lichaam. De kracht van de geest, het plezier in het bewegen, het kunnen groeien en het ontdekken van de voordelen van bewegen en geïnspireerd worden. Dat mensen de verbinding tussen lichaam, geest en adem ook enigszins meenemen in het dagelijks leven."

"De sfeer en een goede opbouw van een les vind ik het belangrijkst. Mensen moeten zich geen nummer voelen en zich gezien voelen. Ik vind het belangrijk dat ze uit de les komen met een gevoel van rust, voldoening en verdieping."

Nanneke

Opleidingen en lessen van Nanneke

Nanneke deed een Vinyasa docentenopleiding en volgde korte opleidingen voor Ashtanga yoga, Prana Yogaflow en chakra's. Daarnaast heeft ze een opleiding Pilates afgerond en deed ze de interne cursus Ballet Barre bij HoliBody.

Nanneke geeft op dit moment de HoliPilates bij HoliBody. Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer.

crosscross-circle