HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Bea

"Mijn naam is Bea, ik woon in Amersfoort en leef intens! In mijn lessen gebruik ik verschillende tools om te vertragen, te verstillen en om bewustzijn te vergroten door; Yoga Nidra, Mindfulness- en ademoefeningen. De lessen zijn gericht op pure ontspanning en bij jezelf komen. Heel wat anders dan de ademsessies die ik naast deze lessen als Ademcoach geef. Dat gaat echt over transformatie."

Waardevolle inzichten

"In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen iets ervaren, of zich van iets bewust worden. En dat ze dit inzicht meenemen naar huis en er daar iets waardevols mee doen. Er kwam laatst iemand na de les naar me toe en vertelde dat ze in elke les wel iets ervaart of leert waar ze in het dagelijks leven iets mee kan."

Leren inchecken

"We leven in een maatschappij met heel veel prikkels van buitenaf en dan kun je best ver van jezelf verwijderd raken of jezelf misschien wel kwijtraken. Ik wil mensen weer laten voelen en in contact laten komen met zichzelf. De weg daar naartoe is via het lichaam. Mijn lessen zijn ook voor mensen die (te) weinig tijd voor zichzelf nemen, stress ervaren, vastlopen, of zelfs al een burn-out hebben."

"Het is belangrijk om tijd te nemen om je eigen behoeften te ontdekken en te respecteren. Je leert inchecken en ervaren wat je nodig hebt. De basis is ontspanning. Alleen vanuit stilte en ontspanning kun je bij dat punt komen."

Bea

Opleidingen en lessen van Bea

Bea is adem coach (transformerend ademen) en meditatie begeleider. Haar specialisatie is Mindfulness en Yoga Nidra.

Benieuwd wat Bea voor jou kan betekenen? Bij HoliBody geeft zij de HoliRelax. Op het lesrooster vind je alle informatie over dag en tijd.

Volg Bea online

Website: beacademy.nl

crosscross-circle