HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Andrea

“Ik ben Andrea en ik woon samen met mijn man, twee prachtige pubers en de allerliefste hond om de hoek bij HoliBody. Al een aantal jaar volg ik lessen in de studio. Ik vind het fijn dat er zoveel variatie is en bovendien dat het vlakbij is. Al naar gelang mijn ‘mood’ volg ik een les die op dat moment goed voelt, maar HoliCore light, HoliYinYang light en HoliFlow light zijn toch wel favoriet."

Welkom voelen in de studio

"In mijn onderneming werk ik als persoonlijk assistent voor veeleisende ondernemers. Ervoor zorgen dat alles stroomt. Dat maakt werken en leven een stuk makkelijker en vind ik het allerleukste om te doen. Dat doe ik met veel plezier en zo zorgvuldig en aandachtig mogelijk.

Sinds het najaar van 2021 werk ik ook samen met Angela. Ik ben mede verantwoordelijk voor de klantadministratie. Zo ‘bewaak’ ik onder meer een aantal dagen per week de HoliBody mailbox. Ook werk ik mee aan de online content."

"Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt in de studio, juist ook digitaal. Ik beantwoord met liefde je berichtjes.”

Andrea

Volg Andrea online

crosscross-circle