Personal training Hilversum

Personal training Hilversum

Update: op dit moment is er geen plek voor nieuwe PT’s. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Heb je fysieke klachten, overgewicht, stress of wil je gewoon fitter en gezonder worden? Dan is personal training bij HoliBody in Hilversum iets voor jou! In acht weken gaan we aan de slag met een voor jou op maat gemaakt voedingsadvies en bewegingspatroon. Hierbij kijken we naar jouw gezondheid als geheel. Om zo jouw optimale fysieke, mentale én emotionele gezondheid te bereiken.

Er is eerst een gratis intakegesprek om kennis te maken en je doelen te bepalen. Ook vraag ik je om voor een week een eetdagboek bij te houden en een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Dit om goed je startgezondheid in kaart te brengen. Daarna beginnen we aan het traject van acht weken.

De wekelijkse consulten van anderhalf uur bestaan altijd uit twee delen. In het eerste half uur bespreken we hoe het met je gaat en hoe de week is verlopen. Daarnaast krijg je persoonlijke voedingsadviezen en informatie over hoe je gezonder kan leven. Daarna volgt een voor jou op maat gemaakte training.

Persoonlijk voedingsplan

Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur streef ik naar een natuurlijk voedingspatroon waarbij je zoveel mogelijk voedingsstoffen binnen krijgt. Om zo het lichaam gezond en sterk te maken én te behouden. Het is geen dieet waarbij bepaalde voedingsproducten helemaal uitgesloten worden, het is een manier van eten die je je hele leven kan volhouden. Op basis van de vragenlijst over je gezondheid wordt er een persoonlijk voedingsplan samengesteld, waarbij ook rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld allergieën of intoleranties. Ook ben ik zelf een groot voorstander van Intermittent Fasting. Dus dit kan een onderdeel zijn van jouw persoonlijk voedingsplan (is afhankelijk van doel en eventuele fysieke en mentale klachten).

Door dit natuurlijke voedingspatroon kun je op korte termijn meer energie, een gezonder lichaamsgewicht en een beter humeur krijgen. Maar bijvoorbeeld ook een mooiere huid, betere stoelgang en diepere nachtrust. Op lange termijn vermindert de kans op ziektes en kwalen.

Eén-op-één training

Het tweede gedeelte van het consult gaan we bewegen. Hierbij wordt rekening gehouden met je doelen en lichamelijke gesteldheid, maar natuurlijk ook met wat je leuk vindt. Dit kan een vorm van yoga, Pilates of weerstandstraining zijn of een combinatie ervan (bekijk ook de groepslessen voor inspiratie). Wil je graag aan stressvermindering werken dan kunnen we ook een stukje meditatie toevoegen. Alles is mogelijk! Bovendien mag je tijdens je personal trainingstraject ook nog eens gratis alle groepslessen volgen.

De voordelen van personal training bij HoliBody

Na de acht weken kun je er eventueel voor kiezen om te verlengen als je nog verder aan jouw doelen wilt werken. Je kunt natuurlijk ook lid worden van de studio. Je betaalt dan geen inschrijfgeld.

Bekijk de tarieven voor personal training