HoliBody Hilversum, meer dan een yogastudio

Yogastudio HoliBody in Hilversum is ontstaan vanuit een passie voor Yoga, Pilates en gezond leven en dit te willen delen met anderen. Met het idee dat échte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden. Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Veel yogastudio’s bieden wel verschillende lessen en stijlen aan, maar zelden is er ook aandacht voor andere aspecten van gezondheid zoals voeding. Bij HoliBody kijken we naar het geheel en werken we samen aan je gezondheid (en geluk!) door voeding, inspanning én ontspanning.

Bij HoliBody staat persoonlijke aandacht voorop. Dat merk je al als je in de warme en gezellige studio binnenkomt. Wil je wat eerder komen of juist na de les nog even blijven? Geen probleem! Maak het jezelf gemakkelijk in de sfeervolle huiskamer met een kopje thee en een tijdschrift.

HoliBody biedt 2 concepten aan om jouw optimale gezondheid te bereiken; lid worden van de studio of personal training.

Lid worden van Yoga- en Pilatesstudio HoliBody

Als je lid wordt van HoliBody kan je zeven dagen per week diverse groepslessen volgen in Hilversum. Je kan hierbij kiezen voor een onbeperkt abonnement (aanbevolen!) of voor 1 x per week.

Een onbeperkt abonnement geeft:

    • je bepaalt zelf wanneer je welke les volgt, je zit dus niet vast aan een bepaalde les of dag.
    • gratis masterclasses.

Kies je liever voor een abonnement voor 1 x per week? Ook dan heb je de flexibiliteit om te komen wanneer je wilt (maar dan één keer ind e week), toegang tot de online leden omgeving en korting op de workshops, maar zijn de masterclasses niet gratis.

Bekijk de tarieven

Personal training bij HoliBody

Wil je liever een op maat gemaakt programma wat volledig aansluit bij jouw doelstellingen? Dan is personal training iets voor jou. In tien weken gaan we samen aan de slag en werken we op een doeltreffende manier naar jouw optimale gezondheid toe. Ook hierbij aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Lees verder over personal training bij HoliBody