HoliBody Hilversum, meer dan een yogastudio

Yogastudio Hilversum

HoliBody -Yoga, Health & More, yogastudio in Hilversum, is ontstaan vanuit een passie voor gezond leven en dit te willen delen met anderen. Met het idee dat échte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden (vandaar ook de naam!). Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Uiteraard met een groot en gevarieerd aanbod van groepslessen. Maar je kunt bij HoliBody ook terecht voor personal training, small group training en voedingsadvies.

Wat maakt HoliBody zo uniek?

Allereerst staat bij HoliBody persoonlijke aandacht voorop. Dat merk je al als je in de warme en sfeervolle studio binnenkomt. Wil je wat eerder komen of juist na de les nog even blijven? Geen probleem! Maak het jezelf gemakkelijk in de sfeervolle huiskamer met een kopje thee en een tijdschrift (Door Corona kan dat laatste nu even niet, maar onze persoonlijk aandacht is er uiteraard wel!).

Daarnaast werken we met thema’s. Elke zes á zeven weken is er een ander thema (op Facebook en Instagram zie je elke keer wat het nieuwe thema is). Alle groepslessen in de studio sluiten bij dit thema aan en daardoor sluiten de lessen ook onderling goed bij elkaar aan. Bovendien heb je zo de gelegenheid om gedurende die periode de uitvoering van de houdingen, maar ook de pranayama oefeningen (ademhaling) en de inhoud van de les je echt eigen te maken. Om zo optimaal resultaat te bereiken.

Er wordt zeven dagen per week een groot aanbod van groepslessen in de studio aangeboden. Niet alleen verschillende soorten yoga, maar ook Pilates, Ballet barre en Booty Bootcamp. Ook worden er regelmatig verschillende workshops en cursussen aangeboden op het gebied van yoga, beweging, voeding en health. Om je verder te informeren over “Yoga, Health & More” is er ook het HoliBlog. Hierop vind je allerlei interessante artikelen over gezondheid en yoga, maar ook bijv. gezonde en lekkere recepten. Ook de workshops en de artikelen op het blog sluiten vaak bij het thema aan, voor een totale beleving.

Waarom een abonnement bij HoliBody zo fijn is:

  • HoliBody heeft een groot en afwisselend aanbod van groepslessen, maar liefst 23 lessen per week.
  • Elke eerste week van het thema worden deze lessen opgenomen en toegevoegd aan onze Video on demand bibliotheek in Momoyoga. Deze omgeving is exclusief toegankelijk voor klanten met een abonnement. Zo kun je thuis zo veel lessen naast je groepslessen, doen als je wilt!
  • Je zit niet vast aan één soort les. Je kunt elke week weer zelf bepalen welke les(sen) je wilt volgen en wanneer. Ook als je een abonnement voor één keer per week hebt. je hebt dan vijf lessen per maand die je kunt doen wanneer jou uitkomt.
  • Met een abonnement ben je per les veel voordeliger uit dan met een 10-rittenkaart of losse lessen. Met een abonnement voor één keer per week betaal je minder dan € 9,- per les. En met een onbeperkt abonnement is dat zelfs maar € 7,- per les als je twee keer per week komt (kom je vaker, wat uiteraard mag, dan ben je natuurlijk nog voordeliger uit!).
  • Ga je langer dan een maand bijv. op reis of heb je een blessure, dan kun je kosteloos je abonnement “on hold” zetten.
  • Een abonnement is maandelijks opzegbaar (na een startperiode van drie maanden), je zit er dus niet een jaar aan vast.
  • Ook krijg je als lid altijd korting op events, workshops en cursussen en zijn sommige masterclasses zelfs helemaal gratis.

Bekijk de tarieven

Personal en Small group training bij HoliBody

Wil je liever een op maat gemaakt programma wat volledig aansluit bij jouw doelstellingen? Dan is personal training iets voor jou. In tien weken gaan we samen aan de slag en werken we op een doeltreffende manier naar jouw optimale gezondheid toe. Ook hierbij aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Maar ook worden er regelmatig Small group training aangeboden: hierbij ga je in een kleine groep gelijkgestemden samen aan gedeelde doelen werken, zoals bijv. afvallen, meer energie krijgen of gezonder en vitaler leven.

Ben je benieuwd of je voeding gezonder kan? Of heb je bijv. vage klachten die wellicht met een gezonder voedingspatroon verminderd kunnen worden? Dan kun je ook een persoonlijk voedingsconsult boeken.

Zo is er voor ieder wat wils bij HoliBody Hilversum!