Joyce Yolanda Posthumus

Joyce Yolanda Posthumus

Jaren geleden ben ik met yoga begonnen in Amsterdam, puur voor mezelf. Ik voelde me toen erg onrustig en uit balans. Yoga werd toen mijn rustpunt. Sindsdien is yoga voor mij de basis in mijn leven, een medicijn voor lichaam en geest. Door yoga voel Ik me meer in balans, kalm en geconcentreerd. Het is een reis in mezelf die me steeds dichter bij mezelf brengt. Het mooie aan yoga vind ik dat het toegankelijk is voor iedereen en je nooit bent uitgeleerd.

Yoga opleiding in India

In 2015 heb ik mijn Vinyasa yoga teachertraining in Rishikesh, India voltooid. Dat was een magische ervaring! Ook heb ik een Yin yogatraining gevolgd, als mooie aanvulling op mijn krachtige Yang Vinyasa basis. Daarnaast heb ik een mindfulness cursus gedaan bij Rhonda Moerman en verschillende yoga workshops bij o.a. Noah McKenna, Amy Kokoszka, Kristina Larsen en Cat Kabira. Ik geef met veel liefde en passie les.

Veiligheid, volledige aandacht en het verkennen van jezelf zijn belangrijk pijlers in mijn lessen. Jezelf uitdagen maar niet pushen.

Wereldreiziger

Na 4 jaar in Zweden te hebben gewoond en een jaar op wereldreis ben ik nu weer terug in Nederland. Tijdens mijn wereldreis heb ik op de mooiste plekken yoga gedaan, inspirerende mensen ontmoet en ontzettend veel geleerd over yoga, meditatie en pranayama (ademhaling). Reizen en de wereld zien en verkennen is een van mijn grootste passies. Alles wat ik leer, zie en meemaak probeer ik mee te nemen in mijn practice en dit door te geven aan anderen.

Holistische levensstijl

Ik combineer mijn liefde voor yoga met mijn liefde voor een holistische gezonde levensstijl, onder meer geïnspireerd door Ayurveda. Daarom studeer ik dan ook Ayurveda en ben health coach. Ik hou van alles wat de natuur ons geeft en probeer hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. En ik ben dol op gezond eten en leven, groene sapjes, vegan taartjes, maar hou ook ontzettend van chocola!

Mijn wens is om mensen te inspireren en te helpen dicht bij zichzelf te blijven in deze drukke wereld. Om zo de beste en mooiste versie van jezelf te worden. Geven is het grootste cadeau.

Lessen Joyce bij HoliBody

Joyce geeft bij HoliBody de Friendly Flow Yoga. Kijk op het lesrooster welke dag.