Yoga en Pilates docenten

Angela

Eigenaar en oprichter van HoliBody. 
Met het oprichten van HoliBody is mijn langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Ik wilde een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en aan hun optimale gezondheid kunnen werken. Een studio die veel meer biedt dan alleen maar yoga. En ik denk dat dit gelukt is.

Lees meer…

Cynthia

Yogadocent
Ik ben geboren en opgegroeid op Terschelling. Door mijn ouders en het leven op een eiland was ik als kind al veel in de natuur te vinden. Nog steeds zijn natuur en ook dieren erg belangrijk voor mij. Je zult mij dan ook vaak buiten vinden, al dan niet yoga aan het doen.

Lees meer…

Sandra

Yogadocent
In het dagelijks leven ben ik mama, vrouw, middelste zus, digital marketingconsultant voor mooie goede doelen, vriendin van allerlei leuke meiden, foodie, reislustig, positief en gedreven. En omdat ik daar erg druk mee ben, kwam ik zo rond 2011 dus niet per toeval in aanraking met yoga.

Lees meer…

Agata

Yogadocent
Mijn avontuur met yoga begon ongeveer 5 jaar geleden. Ik was altijd al geïnteresseerd in beweging in combinatie met filosofie. Als kind en volwassene heb ik jarenlang karate kyokushin beoefend. Intussen probeerde ik aan yoga doen, al ging dit nog niet direct zoals ik wilde.

Lees meer…

Joyce

Yogadocent
Jaren geleden ben ik met yoga begonnen in Amsterdam, puur voor mezelf. Ik voelde me toen erg onrustig en uit balans. Yoga werd toen mijn rustpunt. Sindsdien is yoga voor mij de basis in mijn leven, een medicijn voor lichaam en geest.

Lees meer…

Joyce