HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Magic Relax by Bea

Aan deze ceremonie kun je deelnemen met of zonder de bonbon met microdosering truffel.

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf, kom je tot diepe ontspanning en daardoor dichterbij je gevoel- en jezelf. Eventueel ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering.
Vanwege het succes van de Magic Relax en omdat het nemen van de bonbon met microdosering voor sommigen toch spannend is, bieden we je de mogelijkheid om deze heerlijke beleving ook te ervaren zonder gebruik van de bonbon.

Wat kun je verwachten van deze Magic Relax?

Deze Relax beleving is vergelijkbaar met de HoliRelax les die Bea op maandag geeft bij HoliBody. Doordat deze ruim 2 uur duurt geef je jouw hele systeem op een zachte manier alle tijd en ruimte die het nodig heeft om te ontspannen. Er is ook de mogelijkheid om de Sacred Heart bonbon te nemen voor nog meer verdieping, maar dit hoeft niet.

Dit is de ultieme ontspanning voor body, mind en soul door fijne meditaties, lichte beweging, klanken, geuren, ademen, zachte aanrakingen en Yoga Nidra.

Wat je kunt ervaren tijdens deze beleving:

Diepe ontspanning
Meer lichaamsbewustzijn
Innerlijke rust
Aarding/gronding
Een gevoel van gelukzaligheid (met bonbon)
Compassie en liefde (met bonbon)
Meer verbinding met jezelf en je intuïtie (met bonbon)
Helderheid (met bonbon)

Over de bonbon (optioneel)

De 100% cacao bonbon bevat een microdosering truffel. Zowel de cacao als de truffel zijn beide plantmedicijnen en super gezond. Ze openen je hart en helpen je om te verzachten en om te zakken in jezelf. De psychedelica truffel zorgt voor nieuwe verbindingen in de hersenen waardoor we een ander perspectief vormen over situaties: zelfkritiek verdwijnt, je wordt milder of vriendelijker. Of je ervaart meer rust in het hoofd en je gevoelens worden een meer betrouwbare richtingaanwijzer. Het zijn mooie en natuurlijke middelen om jouw ervaring op een zachte wijze te verdiepen. De intentie is niet om te gaan trippen. Microdoseren met truffel is een veilige manier om een positieve levenshouding te versterken. 100%Cacao werkt naast dat het supergezond is, ook heel aardend.

We gebruiken een hele lage dosering truffel. Je zult dus volledig bij bewustzijn blijven en niet ‘trippen’. Je kunt na afloop dan ook weer gewoon veilig met de auto of de fiets naar huis. Aan het einde drinken we een kopje thee met een gezonde snack, zodat je niet gelijk vanuit je meditatieve roes weer de drukke wereld in hoeft!

Let op: de bonbon met microdosering is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met psychische aandoeningen.

Voorbereiding en kosten

Zondag 10 december 14.30 - 17.00 uur (inclusief afsluiting met thee) 

Kies je voor de ceremonie met bonbon, dan is het zéér belangrijk dat je nuchter blijft of dat je 3 uur van tevoren voor het laatst iets lichts eet. Drink op de dag zelf  ‘s morgens geen of max. 1 kopje koffie, (kruiden)thee zonder suiker of honing en water zijn prima. Eet de dag ervoor geen vlees en drink geen alcohol voor een optimale ervaring.
Maar ook als je niet voor de bonbon kiest dan is het prettig als je zorgt voor een zo zuiver mogelijk lichaam.

Verder is het ook belangrijk dat je zo comfortabel mogelijk bent, dus neem evt. een eigen dekentje mee en zorg voor warme kleding en sokken. Diepe ontspanning zorgt ervoor dat je afkoelt, dus een eigen dekentje naast wat al aanwezig is in de studio is echt nodig.

De kosten bedragen €60,- inclusief de bonbon, €55,00 exclusief de bonbon. Ben je lid van HoliBody (dus alleen als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je €55,- inclusief de bonbon, €50,00 exclusief de bonbon (10-rittenkaarten en actie deals vallen niet onder een abonnement).

De bonbon kost normaal gesproken €10,- p.st. en wordt alleen met 50% aangeboden bij vooraf bestellen en aanmelden voor deze ceremonie. Mocht je je plek hebben geboekt exclusief de bonbon en ter plaatse alsnog besluiten de bonbon te nemen, dan kost dit € 10,- (ter plekke af te rekenen bij Bea). De gehele beleving duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief de afsluiting met een kopje thee en iets lekkers.

Je kunt je aanmelden en gelijk je sessie betalen  op de website van Be Academy. Er geldt een minimum aantal deelnemers van 10 en een maximum van 16. Een aantal dagen voor de ceremony ontvang je een mail met verdere informatie (houd ook je spam in de gaten!).

Kun je 10 december niet? Voor 11 februari staat al de volgende gepland! Je kunt hiervoor nu al je plek boeken op de website van Be Academy.

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.
crosscross-circle