HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

1-2-2023 - HoliParty: HoliBody 7 jaar!

Op 1 februari bestaat HoliBody alweer 7 jaar! En dat mag én gaat gevierd worden. Met aanbiedingen, challenges én een heus feestweekend voor onze vaste klanten op 4 en 5 februari. Daarover lees je hieronder meer. Laten we er met z'n allen een HoliParty van maken!

7 jaar een plek om op een holistische manier gezond(er) te worden én blijven

Het is alweer 7 jaar geleden dat HoliBody de deuren opende voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar gezondheid wilde werken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel, energetisch en misschien zelfs een beetje spiritueel. Daarom is het ook zo mooi om het zevenjarig jubileum te vieren. Want 7 is een mystiek getal, zelfs een heilig getal en heeft grote symboliek in religies, spirituele stromingen en zelfs in de wetenschap. En daarom klopt het ook zo dat we nu, zeven jaar verder, het concept van HoliBody nog meer gaan toepassen in alles wat we doen. Om zo een one of a kind plek te zijn voor holistische gezondheid.

Zo gaan we het zevenjarig bestaan van HoliBody vieren:

Een feestweekend 4 en 5 februari met anders dan anders lessen, hapjes en drankjes, speciaal voor onze vaste klanten.
Challenges voor onze leden om van februari een HoliHealthy maand te maken!
De hele maand februari kost een proefles € 7,- (i.p.v. 11,-).
En ook de hele maand februari gratis inschrijven wanneer je een Light of Unlimited membership afsluit (normaal € 25,-).

Feestweekend 4 en 5 februari

In het weekend van 4 en 5 februari hebben we elke dag van 09.30 tot 13.00 uur een speciaal feestrooster! We geven dan elk half uur een bijzondere, gekke, uitdagende, anders dan anders of gewoon heerlijke les. Een greep uit het aanbod: Yo Yo YogaFlex to the Max Find your Sun in the DarkBack tot the 80's Pilates, HIIT YogaDeep House BreathingEDM Danceparty en nog véél meer!  Elke dag zijn er 7 lessen van 30 minuten, van alleen maar stil liggen tot keihard aan het werk. En alle docenten van HoliBody geven minimaal één les. Je vindt alle lessen en uitleg in Momoyoga.

Het idee is dat je zelf mixt & matcht: je kunt gelijk een paar lessen na elkaar doen, maar je kunt ook een half uurtje over slaan en in onze gezellige huiskamer genieten van een lekker hapje en drankje. Want ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd! Kortom een weekend vol Relaxing, Moving en Toning, maar vooral ook veel gezelligheid!

Let op: het weekend is alleen voor klanten met een lidmaatschap of actieve 10-rittenkaart. Er kunnen in dit weekend geen proeflessen, losse lessen of lessen van een introductiekaart geboekt worden. Wil je er graag bij zijn, dan is dit hét moment om een abonnement af te sluiten. En in februari is dat ook nog eens extra voordelig!

 

crosscross-circle