HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Friday Night Special: Shake & Relax

Ben je op zoek naar een goede manier om je weekend in te luiden? Dan hebben wij bij HoliBody de oplossing voor jou. Want vanaf nu zullen wij regelmatig* op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een zogenaamde Friday night Special organiseren. Dit kan van alles zijn: een XXL les, een masterclass, een mini workshop, een lezing of zelfs een “Mystery class”. De lessen duren altijd anderhalf uur, zijn all level en voor iedereen toegankelijk, leden en niet-leden. De eerstvolgende is de Shake & Relax op 24 maart.

24 maart: Shake & Relax door Bea

Op veler verzoek, na de 'Shake it off' van Bea in het feestweekend, deze Friday Night Special! Schud lekker de hele week van je af en laat opgebouwde spanning, stress en emoties eenvoudig los. Shaken werkt aardend en het laat de energie weer stromen. Schudden/trillens is een natuurlijke reflex van ons lichaam. Denk maar eens aan zenuwachtig zijn of trillen nadat je bent geschrokken. Een mooie manier om te ontladen en super gezond voor je systeem. We sluiten af met een Yoga Nidra, zodat jij totaal ontspannen het weekend in gaat.

Tarieven Friday night Specials

Onbeperkt lidmaatschap: Met een onbeperkt abonnement kun je ook onbeperkt, zonder extra kosten de Friday night Specials boeken!
Lidmaatschap voor eenmaal per week: Een les van je abonnement + € 2,50
Tienrittenkaart: Een strip van je kaart + € 5,-
Geen lopend abonnement of 10-rittenkaart**: € 20,-

Aanmelden, voorwaarden en betalen

Als je al een abonnement of kaart hebt kun je de les zelf in Momoyoga boeken en de additionele kosten bij aanvang in de studio betalen met de pin. Ben je nog geen klant bij HoliBody, meld je dan aan via het contactformulier. Dan wordt de les voor je geboekt en ook dan wordt de betaling bij aanvang in de studio met pin voldaan.

Het annuleren van een Friday Night Special kan tot 4 uur voor aanvang i.v.m. beperkte plaatsen. Bij annuleren binnen 4 uur of niet komen opdagen geldt er een "no show fee" van 5,- voor iedereen (dus ook als je een abonnement hebt).

* De data kunnen per maand verschillen; in de agenda en in Momoyoga worden de actuele specials vermeld. 
** De Friday night Special kan niet met een introductiekaart, losse les of als proefles geboekt worden. 

 

crosscross-circle