HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Friday Night Special: Your Energy, Your Dog

Ben je op zoek naar een goede manier om je weekend in te luiden? Dan hebben wij bij HoliBody de oplossing voor jou. Want vanaf nu zullen wij regelmatig* op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een zogenaamde Friday night Special organiseren. Dit kan van alles zijn: een XXL les, een masterclass, een mini workshop, een lezing of zelfs een “Mystery class”. De lessen duren altijd anderhalf uur, zijn all level en voor iedereen toegankelijk, leden en niet-leden. De eerstvolgende is een hele bijzondere: Your Energy, Your Dog op 6 oktober van Cynthia. Speciaal vlak na Dierendag.

6 oktober: Your Energy, Your Dog door Cynthia

Heb jij een hond? Of krijg jij een hond of pup? Dan is deze lezing zeker een aanrader en super waardevol voor jou.

Cynthia is naast yogadocent ook hondentrainer en -gedragsdeskundige. En juist die twee vakgebieden combineert ze in deze lezing. Want ze gaat je vertellen hoe je, d.m.v. rust, adem, meditatie en zelfkennis, je hond beter leert begrijpen. En hoe je daarmee het beste uit jullie relatie kunt halen. Want jouw persoonlijkheid en energie bepaalt hoe de opvoeding van je hond verloopt en waar je tegen aan zou kunnen lopen.

Daarnaast zal Cyn je veel tips en mindful oefeningen geven om je ‘walkies’ met je hond nog soepeler te laten verlopen. Ook komen de zogenaamde ‘hondenetiquette’ bijv. op straat of in een losloopgebied aan bod.

Kortom, deze lezing gaat jou helpen om het nog fijner te hebben met je hond. En dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je hond!

De lezing duurt ongeveer een uur, daarna is er nog een half uur ruimte om vragen te stellen.

Tarieven Friday night Specials

Onbeperkt lidmaatschap: Met een onbeperkt abonnement kun je ook onbeperkt, zonder extra kosten de Friday night Specials boeken!
Lidmaatschap voor eenmaal per week: Een les van je abonnement + € 2,50
Tienrittenkaart: Een strip van je kaart + € 5,-
Geen lopend abonnement of 10-rittenkaart**: € 20,-

Aanmelden, voorwaarden en betalen

Als je al een abonnement of kaart hebt kun je de les zelf in Momoyoga boeken en de additionele kosten bij aanvang in de studio betalen met de pin. Ben je nog geen klant bij HoliBody, meld je dan aan via het contactformulier. Dan wordt de les voor je geboekt en ook dan wordt de betaling bij aanvang in de studio met pin voldaan.

Het annuleren van een Friday Night Special kan tot 4 uur voor aanvang i.v.m. beperkte plaatsen. Bij annuleren binnen 4 uur of niet komen opdagen geldt er een "no show fee" van 5,- voor iedereen (dus ook als je een abonnement hebt).

* De data kunnen per maand verschillen; in de agenda en in Momoyoga worden de actuele specials vermeld. 
** De Friday night Special kan niet met een introductiekaart, losse les of als proefles geboekt worden. 

 

crosscross-circle