Workshop: Find your own Flow

Find your own Flow

Zondag 22 mei van 13:30- 15:30 door Cynthia

Doe jij graag Vinyasa, ofwel Flow yoga, dan is dit de workshop voor jou! En of je nou al heel lang Flow yoga doet of pas net begonnen bent maakt niet uit. Deze workshop is voor iedereen die zijn yogapractice wil verdiepen en naar een volgend level wil brengen!

In deze workshop ga je dieper op het concept Flow in. Wat het precies betekent, de connectie tussen bijvoorbeeld je ademhaling en de beweging, maar ook wat het voor je lichaam doet. Het is een creatieve en inspirerende workshop. Waarna je niet alleen nog meer uit je Flow lessen in de studio zult halen, maar bijv. ook handvatten krijgt voor een eigen practice thuis (indien gewenst).

Inhoud workshop Find your own Flow

De workshop begint met een stukje theorie en anatomie, zodat je weet hoe jouw lichaam werkt in een flow les. Daarna volgt een warm-up onder meer met de Zonnegroeten maar ook veel andere houdingen en flows, zodat het je naast de warm-up voor je lijf ook al gelijk veel inspiratie biedt. En dan ga je zelf aan de slag! Uiteraard helpt Cynthia je hierbij. Zo zal zij verschillende houdingen en verbindingen tussen houdingen (noemen we ook vinyasa ‘s) uitleggen zodat je die nog beter kunt toepassen op jouw eigen lichaam en dus eigenlijk op je eigen flow. Hoe beweeg jij nou echt het fijnst en wat past bij jou? Flow yoga kan namelijk heel persoonlijk zijn! Net als muziek. Cynthia zal veel met verschillende soorten muziek werken om je ook hiermee te inspireren. Het is een hele creatieve en interactieve workshop. Aan het eind van de middag zul je voldaan en vol ideeën en kennis weer naar huis gaan. Vergeet ook niet een schriftje of boekje mee te nemen om je eigen bevindingen en vinyasa ’s in te noteren!

Voor wie is deze workshop?

De workshop is bedoeld voor iedereen die al wat ervaring heeft met Vinyasa flow yoga. Je hoeft het niet al heel lang te doen, maar het is wel handig om al een beetje een basis kennis te hebben van Flow yoga. Maar het is zeker geen workshop voor gevorderden, er worden bijv. ook niet hele ingewikkelde of advanced houdingen gedaan. Het gaat echt om het ervaren en verdiepen van jouw eigen Flow yoga practice. Weet je niet zeker of het iets voor jou is, neem dan even contact op met Cynthia, zij vertelt je graag meer.

Kosten

De workshop is zondag 22 mei in principe van 13.30 – 15.30 uur met uitloop tot 16.00 uur (is ook afhankelijk van aantal deelnemers). Je kunt je aanmelden via de website van Cynthia: www.pranasouls.nl. De workshop kost voor niet-leden 35,-. Ben je lid van HoliBody (abonnement voor eenmaal per week of onbeperkt) dan kost het € 30,-. Alleen na betaling ben je verzekerd van een plek! * De workshop gaat door vanaf vijf aanmeldingen.

*Op deze workshop zijn de voorwaarden zoals vermeld in de algemene voorwaarden van toepassing.