Friday night Specials

Friday night Specials

Ben je op zoek naar een goede manier om je weekend in te luiden? Dan hebben wij bij HoliBody de oplossing voor jou. Want vanaf nu zullen wij regelmatig* op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een zogenaamde Friday night Special organiseren. Dit kan van alles zijn: een XXL les, een masterclass, een mini workshop, een lezing of zelfs een “Mystery class”. De lessen duren altijd anderhalf uur, zijn all level en voor iedereen toegankelijk, leden en niet-leden.

Check onze agenda voor alle aankomende Friday Night Specials

Tarieven Friday night Specials:

  • Onbeperkt lidmaatschap: Met een onbeperkt abonnement kun je ook onbeperkt, zonder extra kosten de Friday night Specials boeken!
  • Lidmaatschap voor eenmaal per week: Een les van je abonnement + € 2,50
  • Tienrittenkaart: Een strip van je kaart + € 5,-
  • Geen lopend abonnement of 10-rittenkaart**: € 20,-

Aanmelden, voorwaarden en betalen

Als je al een abonnement of kaart hebt kun je de les zelf in Momoyoga boeken en de additionele kosten bij aanvang in de studio betalen met de pin. Ben je nog geen klant bij HoliBody, meld je dan aan via info@holibody.nl. Dan wordt de les voor je geboekt en ook dan wordt de betaling bij aanvang in de studio met pin voldaan.

Het annuleren van een Friday Night Special kan tot 24 uur voor aanvang i.v.m. beperkte plaatsen. Bij annuleren binnen 24 uur of niet komen opdagen geldt er een “no show fee” van 5,- voor iedereen (dus ook als je een abonnement hebt).

* De data kunnen per maand verschillen; in de agenda en in Momoyoga worden de actuele specials vermeld. Tijdens de Small group trainingstrajecten zijn er geen Friday night Specials (twee per jaar, acht weken).
** De Friday night Special kan niet met een introductiekaart, losse les of als proefles geboekt worden.