Workshops, masterclasses & events

Bij HoliBody worden regelmatig extra workshops, masterclasses en speciale events georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Ben je lid van HoliBody? Dan krijg je korting op de workshops en events. En als je een onbeperkt abonnement hebt, zijn de masterclasses zelfs gratis!

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor het meest actuele aanbod van masterclasses en workshops.

Agenda workshops, masterclasses & events

Tweede traject small group training met intermittent fasting, 2019
Acht weken vanaf vrijdag 22 februari

19.30 – 21.15

Wil je graag een aantal kilo’s afvallen, beter in je vel zitten en meer energie hebben? Heb jij ook al meerdere diëten en afvalmethodes geprobeerd, maar heeft het je geen blijvend resultaat gebracht? Wil je op een natuurlijke en gezonde manier leren eten zonder dat je uren met maaltijden bezig bent of met calorieën tellen? Dan is “Intermittent Fasting” iets voor jou! In dit unieke achtweekse programma wordt deze manier van eten gecombineerd met een doeltreffende workout bestaande uit een combinatie van yoga, Pilates, barre en krachttraining. Om zo je vetverbranding te stimuleren, onnodige kilo’s kwijt te raken en meer energie te krijgen. Dit alles in een kleine, persoonlijke groep (max. zes deelnemers).
Update: er is nog 1 plek voor de vrijdagavond beschikbaar!

Lees meer en meld je nu aan!

Introductieworkshop Mindfulness van BE Academy
zondag 3 maart

16.00 – 17.15

Ben jij benieuwd naar wat Mindfulness nou precies is en wat het voor je kan doen? Kom dan naar deze speciale introductie workshop van Bea van BE Academy. Maar ook als je ooit al een 8-weekse cursus hebt gedaan, kan deze workshop heel verrijkend zijn en ben je van harte welkom.

Lees meer en meld je nu aan!