Workshops, masterclasses & events

Bij HoliBody worden regelmatig extra workshops, masterclasses en speciale events georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Ben je lid van HoliBody? Dan krijg je korting op de workshops en events. En als je een onbeperkt abonnement hebt, zijn de masterclasses zelfs gratis!

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor het meest actuele aanbod van masterclasses en workshops.

Agenda workshops, masterclasses & events

Spring Cleanse Detoxweek by HoliBody
11 t/m 17 meiIn tijden van onrust en stress, zoals waar we nu in verkeren, is het super belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen en gezond te eten. Het nuttigen van de juiste voedingsstoffen (en het vermijden van de verkeerde) draagt bij aan het verlagen van je stresshormonen en het verhogen van je energieniveau. Maar ook voldoende beweging en ontspanning zijn essentieel. En dit krijg je allemaal in deze week. En daardoor slaap je bijvoorbeeld beter, voel je je rustiger én blijer. En dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd, toch?

Lees meer en meld je gelijk aan!

Mindfulness beleving met Bea van Be Academy
datum nog nader te bepalenOok dit jaar is er weer een maandelijkse Mindfulness beleving van Bea van Be Academy. In deze sessie gaat het niet om de theorie of uitleg van mindfulness maar om het direct te beleven en te oefenen. Dus niet alleen krijg je een heerlijke “in het nu” sessie, maar ook tools om thuis ook toe te passen.

Update: i.v.m. Corona wordt deze workshop uitgesteld. Nieuwe datum wordt bekend gemaakt zodra we weer open mogen.

Lees meer en meld over de beleving!

HoliBirth Zwangerschapscursus
datum nog nader te bepalenIn deze zwangerschapscursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk mogelijk verloop van de bevalling. Tijdens drie informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. We wisselen theorie (70%) af met yogahoudingen (20%), ademhalingsoefeningen (10%) etc.

Update: i.v.m. Corona wordt deze cursus uitgesteld. Nieuwe datum wordt bekend gemaakt zodra we weer open mogen.

Lees meer over deze cursus!