Workshops, masterclasses & events

Bij HoliBody worden regelmatig extra workshops, masterclasses en speciale events georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Ben je lid van HoliBody? Dan krijg je korting op de workshops en events. En als je een onbeperkt abonnement hebt, zijn de masterclasses zelfs gratis!

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor het meest actuele aanbod van masterclasses en workshops.

Agenda workshops, masterclasses & events

Ouder & Kind Yoga: Bubbels en Ballen!
vrijdag 3 mei

16.00 – 17.00

In deze speciale meivakantie editie van de Ouder & Kind Yoga is het thema “bubbels en ballen”. Ouder & Kind Yoga is zowel voor de ouder als het kind leuk en versterkt de onderlinge band!

Lees meer en meld je nu aan!

Spring Cleanse Detoxweek by HoliBody
maandag 13 t/m zondag 19 mei Wil jij meer energie, dieper slapen, een heldere geest, een zuivere huid en wellicht een paar kilo’s voor de zomer kwijt? Doe dan mee met de “Spring Cleanse detoxweek by HoliBody”! In deze week eet je vijf dagen volgens een specifiek samengesteld maaltijdplan, wat het natuurlijk ontgiftingsproces van het lichaam optimaal ondersteunt. De laatste twee dagen ga je sapvasten. Deze sappen worden speciaal op maat geperst voor HoliBody door groenteboer de Gruiterij op de Gijsbrecht. De sappen zijn verser dan vers en bevatten minimaal vijf verschillende soorten groente en fruit per sapje. Om zo jouw detox in het weekend nog een enorme boost te geven.

Lees meer en meld je gelijk aan!

Speciale Hemelvaartsles: Yin Yang, flying with the dragons!
donderdag 30 mei

exacte tijd volgt nog

Op Hemelvaartsdag geeft Cynthia in de ochtend een heerlijke yin yang special: “Flying with the dragons”. Meer info volgt nog, maar je kunt je natuurlijk al wel vast aanmelden!
Mindfulness workshop van BE Academy
zondag 2 juni

16.00 – 17.15

Elk thema za Bea van Be Academy een speciale all level workshop Mindfulness geven, aansluitend bij het thema in de studio. Verrijkend voor zowel beginners als de meer gevorderde Mindfulness beoefenaars.

Lees meer en meld je nu aan!