Workshops, masterclasses & events

Bij HoliBody worden regelmatig extra workshops, masterclasses en speciale events georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Ben je lid van HoliBody? Dan krijg je korting op de workshops en events. En als je een onbeperkt abonnement hebt, zijn de masterclasses zelfs gratis!

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor het meest actuele aanbod van masterclasses en workshops.

Agenda workshops, masterclasses & events

Mindfulness workshop van BE Academy
vrijdag 29 november

17.45 – 19.00

Ook dit najaar zal Bea van BE Academy maandelijks een speciale Mindfulness workshop geven die aansluit bij het dan lopende thema in de studio. Twee keer op de vroege vrijdagavond en twee keer op de zondagmiddag.

Of je nou al een 8-weekse cursus hebt gedaan, regelmatig mindfulness beoefent of nog helemaal niet bekend bent met Mindfulness; iedereen is van harte welkom. De workshops zijn zo ingericht dat het voor zowel beginners als meer gevorderden zeer verrijkend zal zijn.

Lees meer en meld je gelijk aan!

Hulahoop & Yin Yoga Workshop
zondag 15 december

14.00 – 16.00

Deze workshop is perfect zo vlak voor de feestdagen. Enerzijds het ontspannende van Yin yoga (om de decemberstress te verminderen), maar daarnaast ook lekker dynamisch bewegen met de hulahoop (om de “decemberkilootjes” te verminderen). En je hoeft geen ervaring te hebben met hulahoop of yin yoga!

Lees meer en meld je gelijk aan!