Workshops, masterclasses & events

Bij HoliBody worden regelmatig extra workshops, masterclasses en speciale events georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Ben je lid van HoliBody? Dan krijg je korting op de workshops en events. En als je een onbeperkt abonnement hebt, zijn de masterclasses zelfs gratis!

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor het meest actuele aanbod van masterclasses en workshops.

Agenda workshops, masterclasses & events

Global Mala: 108 Zonnegroeten
vrijdag 21 juni

19.00 – 20.30

Op 21 juni is het internationale yogadag. Om deze dag te eren, maar ook de langste dag van het jaar en de start van de zomer te vieren, zullen we een Global Mala doen, oftewel 108 zonnegroeten. En omdat het dit jaar op een vrijdag valt, en we daardoor wat meer tijd hebben, eindigen we met een ontspannende Yoga Nidra.

Lees meer en meld je gelijk aan!

Zomer Zwangerschapsyoga cursus
vrijdag 16 en 30 augustus
en 13 september
20.00 – 21.15
Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Lijkt het je gezellig om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in de aanloop naar de bevalling? Dan is de Zomer Zwangerschapsyoga cursus iets voor jou! In deze korte cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk mogelijk verloop van de bevalling. Tijdens drie informatieve cursusavonden in augustus en september bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen.

Lees meer en meld je gelijk aan!