HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
HoliBody Hilversum - Your Body Your RulesHoliBody Hilversum - Your Body Your Rules
Contact
HoliBody Hilversum - Your Body Your Rules

Isabel

"Ik ben Isabel en sinds 2020 geef ik Pilates bij HoliBody. In mijn werk als dansdramaturg, programmeur en theatermaker kijk ik veel naar bewegende lijven en dat maakte me bewust van het feit dat mijn eigen lichaam en geest meer aandacht nodig hadden. Ik ben bij HoliBody les gaan volgen en uiteindelijk zelf een Pilatesopleiding gaan doen. Daardoor ben ik nog meer op een anatomische manier naar lichaam en beweging gaan kijken."

Luister naar je lichaam

"Ik ben moeder van twee kinderen en wil hen graag het goede voorbeeld geven. Rust en inspanning naast elkaar laten bestaan met meer focus op plezier dan op de prestatie. In een maatschappij die veel van je vraagt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Hoe zoek je de balans als je zelf veel geeft? "

Zorg en aandacht

"Ik vind naast de juiste techniek dat zorg en aandacht belangrijk zijn in een les. En ik vind het fijn als mensen uiteindelijk in ontspanning en met plezier de les hebben gevolgd. Dat je je als deelnemer ruimer voelt dan voor de les en zo de dag in gaat.

Mijn grootste inspiratie op Pilatesgebied is Ashley DeLeon. Zij combineert Pilates en yoga en is voor mij het ultieme voorbeeld van lenigheid en kracht. Ze beweegt zo gracieus. Ik zou graag lessen bij haar willen volgen in New York."

"De mensen die bij HoliBody komen wil ik meegeven dat ze niet alleen voor hun lichaam moeten zorgen, maar ook voor hun geest. Alleen aanwezigheid in de les is niet genoeg. Focus en concentratie zijn belangrijk. En daarbij ook een beetje lief zijn voor jezelf."

Isabel

Opleidingen en lessen van Isabel

Isabel deed de vooropleiding dans en volgde na afronding van haar studie aan de UVA, een klassieke matopleiding aan de pilates academie. Ook deed ze met veel plezier mee aan de interne cursus Ballet Barre bij HoliBody.

Isabel geeft op dit moment de HoliPilates bij HoliBody. Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer.

Volg Isabel online

Website: isabelmeloen.eu

crosscross-circle