Small group training by HoliBody

Small group training

Small group training: de voordelen van personal training maar niet de kosten!

HoliBody biedt een aantal keer per jaar “Small group training” aan: in een kleine setting (4 tot 7 deelnemers) samen werken aan een specifiek doel. Dit kan zijn gewichtsverlies, gezonder leven, meer energie, een betere lichaamssamenstelling of bijv. een goede hormoonhuishouding (zoals in de overgang). Een traject duurt zes tot acht weken (afhankelijk van de vorm en het doel). De drie pijlers zijn altijd voeding, beweging en een stukje coaching.

De voordelen van Small group training by HoliBody:

  • Een persoonlijk voedingsadvies.
  • Heerlijke workouts, passend bij jouw doel.
  • Een periode even helemaal met jezelf bezig zijn.
  • De support en aandacht van een personal trainer.
  • Maar ook de motivatie en steun van een kleine groep met hetzelfde doel.
  • Goedkoper dan personal training.

Wat anderen zeggen over Small group training:

Suus (44):Ik heb zowel personal training als de small group training gedaan bij Holibody. Beide waren fijn en leerzaam, maar de small group heeft als voordeel dat je elkaar kunt inspireren. Angela gaat above and beyond om jou het beste uit jezelf te laten halen, zowel op het gebied van training als voeding. Ik raad het iedereen die lekkerder in zijn vel wil zitten (letterlijk en figuurlijk) aan.Joëlle (31):Ik was direct enthousiast over dit traject, maar door drukte en stress wilde ik het uitstellen. Op advies van Angela toch begonnen en wat is dat een goede keuze geweest! Het is altijd, maar zeker in een drukke periode, ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. SGT heeft dat aangemoedigd en me nog meer gebracht dan ik durfde te hopen.Pien (51):Het traject is allesomvattend. De begeleiding, het in een kleine groep delen waar iedereen tegenaan loopt, helpt enorm. De trainingen waren intens en erg fijn om te doen. Angela luistert goed naar iedereen afzonderlijk en geeft een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Ik zou het iedereen willen aanraden.

Data en tarieven:

De tarieven zijn afhankelijk van de lengte en inhoud van het traject. Het traject voor dit voorjaar zit al helemaal vol. Zodra er nieuwe trajecten starten zal dat worden aangegeven op deze site en via de social media kanalen.