Praktische info

Bij HoliBody staan comfort, plezier en wederzijds respect hoog in het vaandel. Met de volgende tips zorg je ervoor dat zowel jij als je medebezoekers optimaal van de lessen kunnen genieten.

 • Zorg dat je op tijd bent
  Het beste is om ongeveer vijf à tien minuten voor de les aanwezig te zijn. Zo heb je alle tijd om je desgewenst om te kleden, eventueel een kopje thee te nemen of alvast even tot jezelf te komen. Maar het is ook fijn voor zowel de andere klanten als de docent dat de les op tijd kan beginnen. Tijdens de les is de glazen deur op slot. Ben je er iets eerder en is er nog een les bezig? Wacht dan even in het halletje.
 • Reserveer en annuleer je les altijd in Momoyoga
  Om mee te kunnen doen aan een les dien je deze te boeken in Momoyoga. Heb je geen account of kom je voor het eerst, dan kun je je via het contactformulier aanmelden. Een les boeken kan tot aanvangstijd, een les annuleren tot één uur voor aanvang. Annuleer je les altijd. Zo houd je niet onnodig een plek bezet en wacht de docent niet tevergeefs op je. Moet je onverhoopt binnen een uur voor aanvang annuleren, stuur dan even een berichtje naar Angela: 06-48113664.
 • Je mobiele telefoon graag helemaal stil
  Zet je telefoon op stil of in vliegtuigmodus (dus ook niet op trilstand) en neem hem bij voorkeur niet mee in de zaal. Het zal je alleen maar afleiden.
 • Neem een handdoek mee
  Niet alleen voor een meer intensieve les kan het fijn zijn om een handdoek bij je te hebben, ook voor de rustige lessen vragen we je om een eigen handdoek of dekentje mee te nemen. Deze kun je dan over de bolsters en kussens plaatsen indien je daar je hoofd of gezicht op legt.
 • Hou het stil in de zaal voor en na een yogales
  Zeker bij yoga is het belangrijk dat het ook voor en na de les in de zaal stil is. Mensen kunnen zich dan vast voorbereiden op de les, of juist even bijkomen erna. Wil je toch nog wat praten met iemand, neem dan plaats in de huiskamer. Voor de workout lessen geldt dit wat minder vanwege het andere karakter van de lessen, maar ook dan: houd rekening mee de andere klanten.
 • Ben je verkouden of grieperig, blijf dan thuis
  Als je verkoudheids- of griepklachten hebt, kies er dan voor om thuis te blijven en eventueel een online les uit de videobibliotheek te doen. Ook al ben je gevaccineerd of getest, het is toch vervelend als je een andere klant of docent aansteekt.
 • Vermeld altijd blessures, aandoeningen of zwangerschappen
  Wil je dit liever niet in bijzijn van anderen doen, neem dan even de docent apart, of zet het vast voor de les al op de mail.
 • Ruim je spullen netjes op
  Maak na de les de mat en eventueel workout materiaal weer schoon met de daarvoor bestemde reiniger en ruim de spullen netjes op. Op die manier blijven de materialen mooi en is het rustig en geordend in de studio. Wel zo fijn voor de leden die na jou komen (en natuurlijk ook voor de docent).

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze info? Laat het ons dan weten.