HoliBody Giftcard – the gift of yoga

HoliBody giftcard

Zoek je een origineel en inspirerend cadeau? Ken jij iemand die wel wat yoga kan gebruiken? Dan is HoliGift, ofwel de HoliBody Giftcard wat voor jou! Met deze cadeaubon kun jij iemand vrijblijvend kennis laten maken met de lessen van HoliBody. Of er natuurlijk één voor jezelf vragen!

Hoe werkt de HoliBody giftcard?

Je kunt met de HoliBody giftcard alle bestaande producten* cadeau geven:

 • Losse lessen
 • Introductiekaarten
 • 10-rittenkaarten
 • Een lidmaatschap voor een bepaalde periode**
 • Privélessen
 • Personal training (of een gedeelte daarvan)
 • Small group training (of een gedeelte daarvan)

Daarnaast zijn er soms extra acties die je ook met een giftcard kunt geven (zie hieronder voor de decemberactie).

De cadeaubon is een jaar geldig en kan alleen ingeleverd worden voor het op de bon vermelde product. Zie tarieven voor de prijzen van alle producten.

HoliGift feestdagenactie

Speciaal voor de feestdagen is er nu de volgende actie:

Geef iemand een maand lang onbeperkt Yoga-, Pilates en/of Ballet Barre groepslessen voor slechts € 47,50. Hij of zij kan dan vrijblijvend een maand lang alle lessen in de studio volgen en daarna besluiten om al dan niet lid te worden.

Voorwaarden:

 • De speciale feestdagenactie bon kan van 24 november t/m 31 december 2018 aangeschaft worden.
 • De cadeaubon is een jaar geldig na aanschaf. Dit betekent dat de actiemaand dan ook binnen dat jaar gebruikt moet worden.
 • De actiemaand kan op elke dag van het jaar starten. De actiemaand is wel een aaneengesloten periode. Er kan bijvoorbeeld niet voor twee keer twee weken gekozen worden.
 • De feestdagenactie is geen abonnement. Dit betekent dat er (in de betreffende maand) geen aanspraak gemaakt kan worden op eventuele speciale ledenacties.
 • Restitutie van (een gedeelte van) het bedrag is nimmer mogelijk.
 • De actie geldt niet voor klanten die al een abonnement hebben (het kan wel voor mensen met een 10-rittenkaart of introductiekaart).

Ben je al lid van HoliBody?

Ook als lid kun je een HoliGift ontvangen. Je kunt dan namelijk aan iemand anders een (of meer) maand(en) lidmaatschap vragen. Je kunt alleen het lidmaatschap vragen wat je op dat moment hebt (één keer per week of onbeperkt) en ook alleen een hele maand. Zodra jij je bon weer inlevert in de studio wordt jouw eerstvolgende lidmaatschap niet geïncasseerd. Hoe leuk is dat!

HoliGift aanschaffen

Je kunt de cadeaubon in de studio kopen en betalen met de pin. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kan de bon ook opgestuurd worden, nadat het bedrag is overgeboekt op de rekening van HoliBody. Heb je nog vragen of de HoliBody giftcard? Vraag het in de studio of vul het contactformulier in. Bellen mag natuurlijk ook.

* Nieuwe klanten krijgen sowieso altijd hun eerste proefles gratis. Dus die krijgen ze dan ook nu van ons, bovenop het product op de HoliBody Giftcard! De introductiekaart wordt eenmalig uitgegeven per persoon. Dus als iemand al een introductiekaart heeft gehad bij HoliBody, kunnen ze die niet opnieuw ontvangen d.m.v. de giftcard.
** Indien een lidmaatschap  cadeau wordt gedaan voor een nieuwe klant, dan kan dit alleen per hele maand en voor minimaal 2 maanden (aangezien er een maand opzegtermijn geldt), plus het inschrijfgeld van € 25,-. Degene voor wie de cadeaukaart bestemd is, dient dan voor de laatste dag van de eerste maand schriftelijk aan te geven of hij/zij het abonnement wil doorzetten, of na de 2e maand wil stoppen.