HoliBody Giftcard – the gift of yoga

HoliBody giftcard

Ben je op zoek naar een origineel en inspirerend cadeau? Dan is HoliGift, ofwel de HoliBody Giftcard wat voor jou! En zeker voor de feestdagen! Leuk om te geven, maar je kunt ‘m natuurlijk ook voor jezelf vragen!

Hoe werkt de HoliBody giftcard?

Je kunt met de HoliBody giftcard alle bestaande producten cadeau geven:

Daarnaast zijn er soms extra acties die je ook met een giftcard kunt geven.

De cadeaubon is een jaar geldig en kan alleen ingeleverd worden voor het op de bon vermelde product. Zie tarieven voor de prijzen van alle producten.

Ben je al lid van HoliBody?

Ook als lid kun je een HoliGift ontvangen. Je kunt dan namelijk aan iemand anders een (of meer) maand(en) lidmaatschap vragen. Je kunt alleen het lidmaatschap vragen wat je op dat moment hebt (één keer per week of onbeperkt) en ook alleen een hele maand. Zodra jij je bon weer inlevert in de studio wordt jouw eerstvolgende lidmaatschap niet geïncasseerd. Hoe leuk is dat!

HoliGift aanschaffen

Je kunt de cadeaubon in de studio kopen en betalen met de pin. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kan de bon ook opgestuurd worden, nadat het bedrag is overgeboekt op de rekening van HoliBody. Heb je nog vragen of de HoliBody giftcard? Vraag het in de studio of vul het contactformulier in. Bellen mag natuurlijk ook.

* Proeflessen en introductiekaarten worden eenmalig uitgegeven per persoon. Dus als iemand al een proefles of introductiekaart heeft gehad bij HoliBody, kunnen ze die niet opnieuw ontvangen d.m.v. de giftcard.
** Indien een lidmaatschap  cadeau wordt gedaan voor een nieuwe klant, dan kan dit alleen per hele maand en voor minimaal 3 maanden (aangezien een nieuw liedmaatschap voor een minimum van drie maanden wordt aangegaan, zie ook de algemene voorwaarden), plus het inschrijfgeld van € 25,-. Degene voor wie de cadeaukaart bestemd is, dient dan voor de laatste dag van de tweede maand schriftelijk aan te geven of hij/zij het abonnement wil doorzetten, of na de 3e maand wil stoppen.