HoliBody HoliBlog yoga health & more

Welkom op het blog van HoliBody, ofwel het HoliBlog! HoliBody is ontstaan vanuit mijn passie voor yoga, Pilates en gezond leven. Leden van HoliBody kunnen op een positieve en gemakkelijke manier aan hun optimale gezondheid werken. Niet alleen door de lessen in de studio te volgen, maar ook doordat ze toegang hebben tot de exclusieve online ledenomgeving. Hier zijn onder meer recepten, online lessen en heel, heel veel informatie over gezond leven te vinden. Maar ook niet-leden wil ik graag helpen en van waardevolle informatie voorzien. Vandaar dit blog.

Welke onderwerpen op het HoliBlog?

Bij HoliBody staan elke zes weken in het teken van een nieuw thema. Deze thema’s kunnen heel verschillend zijn. De ene keer zal het wat meer een fysiek onderwerp zijn, zoals bijvoorbeeld “een sterke rug” of “suikervrij eten”. Maar het kan ook wat meer abstract zijn zoals “loslaten” of “meer zelfvertrouwen”. Deze thema’s zul je ook terugzien op het blog. Om het overzichtelijk voor je te houden heb ik verschillende categorieën binnen het blog:

 • HoliLife:
  Van yoga work-outs tot informatie over je darmen. En van oefeningen voor een sterke core tot tips voor een goede nachtrust. Van alles over hoe je jouw leven gezonder, beter en leuker kan maken.
 • HoliFood:
  Heerlijke recepten die super gemakkelijk te maken zijn. Ook als je niet zo’n keukenprins(es) bent. Maar ook handige tips en ideeën om een gewone maaltijd nog nets iets gezonder te maken.
 • HoliMind:
  Een gezonde geest in een gezond lichaam, ofwel een HoliBody kan niet zonder een HoliMind. Over meditatie, gezond denken en nog veel meer om onze ‘monkey-mind’ rustiger te krijgen.
 • HoliPlanet:
  Al is het nog zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, liever niet ten koste van anderen en onze aarde. Daarom deel ik ook af en toe tips met je hoe we samen deze wereld mooi en bewoonbaar kunnen houden.
 • HoliBeauty:
  De natuur biedt ons zoveel om mooi te blijven, van buiten én binnen. Tips & tricks voor natuurlijke schoonheid.

Geïnteresseerd in HoliBody?

Is je interesse in HoliBody gewekt? Op de website vind je alle informatie. Heb je nog vragen, neem dan contact met me op. Of kom een keer langs in de studio. De thee staat voor je klaar!