Fall Cleanse Detoxweek by HoliBody

Fall Cleanse detoxweek by HoliBody

Maandag 20 t/m zondag 26 september

Let op: Voor het all-in plan kun je je helaas niet meer aanmelden. Voor het basic plan met al dan niet de live detoxles kun je je nog t/m vrijdag 17 september opgeven!

Heb jij ook genoten van de zomer- en vakantieperiode met de bijbehorende lekkere hapjes en drankjes? Hoe heerlijk dat ook allemaal is, misschien geeft je lichaam nu wel aan dat het goed is om een pas op de plaats te maken; even weer terug naar een gezonder eet- en leefpatroon. Een milde detoxweek zoals de Fall Cleanse kan  daarvoor een ideale kickstart zijn! En niet toevallig is deze precies bij aanvang van de Herfst. Waar de zomer nog echt een “yang” seizoen is (heel energiek), gaat de herfst al meer richting yin. Een mooi moment om wat meer naar binnen te keren. Want dat is precies wat je doet in deze week. Een detoxweek is echt even alle aandacht voor jezelf!

Ontgiften kan resulteren in meer energie, een diepere nachtrust, een heldere geest, een zuivere huid en wellicht het verlies van wat overtollige (vakantie-)kilo’s. Bovendien is een lichaam met minder toxische stoffen ook beter bestand tegen virussen en bacteriën van buitenaf; je versterkt en optimaliseert je immuunsysteem.

In deze week eet je vijf dagen volgens een specifiek samengesteld maaltijdplan, wat het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam optimaal ondersteunt. De laatste twee dagen ga je sapvasten met speciaal op maat gemaakte slowjuices van groentespeciaalzaak de Gruiterij op de Gijsbrecht. Slowjuices bevatten alle goede vitamines, mineralen en fytonutriënten van de gebruikte groente en fruit, maar zeer weinig calorieën. Hierdoor krijgt je spijsvertering even helemaal rust en je stofwisseling een boost.

En omdat we ook weer fijn les kunnen geven in de studio zit er bij deze detoxweek (optioneel) ook weer een live detoxles met achteraf de mogelijkheid tot vragen stellen over jouw proces.

Samenwerking met groentespeciaalzaak de Gruiterij

Ook nu levert de Gruiterij op de Gijsbrecht alle slowjuices voor het sapvastenweekend. De sappen zijn speciaal gemaakt voor de HoliBody Detoxweek en zo samengesteld dat ze het ontgiften optimaal ondersteunen en stimuleren. Ook is er de mogelijkheid om alle groente, fruit en noten voor de eerste vijf dagen in een pakket via de Gruiterij af te nemen (een paar ingrediënten moet je nog zelf aanschaffen zoals wat lang houdbaar en wat dierlijke eiwitten). Dit is niet alleen super makkelijk, maar ook nog eens voordeliger. Want je krijgt de exacte hoeveelheden en hoeft dus niks weg te gooien. Zero waste!

Wat krijg je allemaal in deze super volledige detoxweek?

 • Alle recepten voor de maaltijden in de eerste 5 dagen, plus een handige boodschappenlijst.
 • 12 verse slowjuice sappen (zes verschillende soorten) plus vier gezondheidsshots (Af te halen bij de Gruiterij op vrijdag 24 september).
 • Hoogwaardige kwaliteit vegan eiwitpoeder en green superfoods voor in je dagelijkse smoothie.
 • 4 speciaal voor deze week opgenomen video’s: een detox Yang yogales, een detox Yin yogales, een detox Work-out les en een video met ontgiftende ademhalingsoefeningen (pranayama).
 • Een duidelijk plan van aanpak over hoe je deze week het beste kunt insteken om zo optimaal te profiteren van de detox (je krijgt dit op tijd zodat je een aantal dagen voor de week al kunt beginnen met afbouwen van bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, suiker en alcohol).
 • Dagelijks een mail met informatie en extra detox tips.
 • Indien je voor het all-in plan gaat; een groente, fruit, kruiden en noten pakket voor álle maaltijden tijdens de eerste vijf dagen (je hoeft zelf dan alleen nog wat proteïnen en lang houdbare producten te kopen). Af te halen bij de Gruiterij op zaterdag 18 september.
 • Optioneel een live detoxles in de studio met erna een vragenmomentje op vrijdagavond 24 september van 19.00 tot 20.30 (je kunt dan ook de sappen gelijk meekrijgen). Let op: er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar voor de live les!

Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel de (overige) boodschappen in huis halen en ervoor zorgen dat je deze detoxweek in alle rust kunt beleven!

Wat anderen over de HoliBody detoxweek zeggen:

“Goed georganiseerd ervaren, zowel de aanloop ernaar toe, en al je tips tijdens de week. Helemaal top. Recepten prima en lekker.”

“Na het weekend was mijn huid zichtbaar verbeterd. Ik voelde me heel licht, het gevoel van een lege buik is zo fijn, net of je een rugzak af doet.”

“De detox heeft mij weer gereset. Eten wat goed voor je is en dat geeft je lijf en geest rust.”

“Ik vond het een zeer fijne detoxweek. Ik zag er tegenop maar het viel mij alles mee! Ik vond de recepten  allemaal heel erg lekker en ga ze zeker nog vaker bereiden. De sapjes stuk voor stuk lekker.  Kortom een positieve ervaring!”

“Ik ben heel positief over de begeleiding en de recepten, ik vond eigenlijk alles lekker of goed te doen doordeweeks. “

“Ik vond oprecht alles heerlijk. De sappen waren ook echt prima te doen, dit wil ik gaan vasthouden!”

“Motiverend om iedere dag een mailtje te krijgen en naar de les toe te leven van vrijdag. De les vond ik erg fijn, kwam ontspannen thuis en toch ook wel trots dat we dit met ons allen gedaan hebben.”

Voor wie is deze detoxweek (niet) geschikt?

In het geval van de volgende fysieke condities is het niet verstandig een detox te doen:

 • Zwangerschap
 • Diabetes
 • Een te lage of te hoge bloeddruk
 • Andere (ernstige) ziektes of aandoeningen (neem bij twijfel eerst contact op met Angela)

Let op: Een detoxkuur is géén dieet en géén vervanging voor een dagelijks gezond eet- en leefpatroon!

Data, kosten en aanmelden:

 • De detoxweek is van 20 t/m 26 september.
 • Indien je voor het groentepakket gaat, dan kun je deze zaterdag 18 september ophalen bij de Gruiterij.
 • De sappen kunnen vrijdag 24 september opgehaald worden bij de Gruiterij.
 • De live detoxles is vrijdag 24 september van 19.00 tot 20.30 uur (je hoeft dan niet de sappen op te halen, die krijg je mee na de les).
 • Het basic detoxplan kost € 129,-
 • Het all-in detoxplan met het verspakket van de Gruiterij kost € 209,-
 • De live detoxles kost € 15,-
 • Indien je een abonnement hebt bij HoliBody (voor 1x per week of onbeperkt) ontvang je 10% korting over het gehele bedrag.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@holibody.nl of via onderstaande knop (vermeld daarbij welk plan je wilt en of je ook bij de live les aanwezig wilt zijn). Je kunt alleen betalen middels een overboeking naar HoliBody, NL18ABNA0584178565 o.v.v. detoxweek. De detoxweek gaat door bij tien aanmeldingen of meer. Wil je het all in plan, dus met verspakket, dan kun je je tot uiterlijk woensdag 15 september aanmelden, i.v.m. het bestellen van de producten. 

Heb je nog vragen over dit plan, aarzel dan niet om contact op te nemen met Angela of lees de meest gestelde vragen en antwoorden daarop, die ik hier op een rij heb gezet.