Fall Cleanse Detoxweek by HoliBody

Fall Cleanse detoxweek by HoliBody

Maandag 21 t/m zondag 27 september

De overgang van zomer naar herfst is een mooi moment om weer wat extra aandacht aan je gezondheid te geven en wat meer naar binnen te keren. Ontgiften kan resulteren in meer energie, een diepere nachtrust, een heldere geest, een zuivere huid en wellicht het verlies van wat overtollige (vakantie-)kilo’s.

In deze week eet je vijf dagen volgens een specifiek samengesteld maaltijdplan, wat het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam optimaal ondersteunt. De laatste twee dagen ga je sapvasten met speciaal op maat gemaakte slowjuices van groentespeciaalzaak de Gruiterij op de Gijsbrecht. Slowjuices bevatten alle goede vitamines, mineralen en fytonutriënten van de gebruikte groente en fruit, maar zeer weinig calorieën. Hierdoor krijgt je spijsvertering even helemaal rust en je stofwisseling een boost.

Samenwerking met groentespeciaalzaak de Gruiterij

Zoals gezegd levert de Gruiterij op de Gijsbrecht alle slowjuices voor het sapvastenweekend. De sappen zijn speciaal gemaakt voor de HoliBody Detoxweek en zo samengesteld dat ze het ontgiften optimaal ondersteunen en stimuleren. Ook is er de mogelijkheid om alle groente, fruit en noten voor de eerste vijf dagen in een pakket via de Gruiterij af te nemen. Dit is niet alleen super makkelijk, maar ook nog eens voordeliger. Want je krijgt de exacte hoeveelheden en hoeft dus niks weg te gooien. Zero waste! Bovendien steun je hiermee ook de lokale en kleine ondernemer. En helemaal Coronaproof komen ze het eventueel (net als de sappen) tegen een kleine bijdrage ook nog bij je bezorgen!

Let op: als je mee wilt doen met het verspakket dan kun je je nog opgeven tot uiterlijk woensdag 16 september. Ga je alleen voor de sappen, dan t/m vrijdag 18 september.

Wat krijg je allemaal in deze super volledige detoxweek?

 • Alle recepten voor de maaltijden in de eerste 5 dagen, plus een handige boodschappenlijst (indien je niet voor het pakket gaat).
 • 12 verse slowjuice sappen (zes verschillende soorten) plus vier gezondheidsshots (Af te halen bij de Gruiterij op vrijdag 25 september).
 • Hoogwaardige kwaliteit vegan eiwitpoeder en green superfoods voor in je dagelijkse smoothie (5 porties).
 • 3 speciaal voor deze week opgenomen video’s: een detox Flow yogales, een detox Pilatesles en een detox Yin yogales.
 • Halverwege de week desgewenst een online meeting via Zoom met Angela en de andere deelnemers om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen (uiteraard mag je me ook op andere momenten contacten, indien nodig) .
 • Een duidelijk plan van aanpak over hoe je deze week het beste kunt insteken om zo optimaal te profiteren van de detox.
 • Dagelijks een mail met informatie en extra detox tips.
 • Indien je voor het all-in plan gaat; een groente, fruit, kruiden en noten pakket voor álle maaltijden tijdens de eerste vijf dagen (je hoeft zelf dan alleen nog wat proteïnen en lang houdbare producten te kopen). Af te halen bij de Gruiterij op zaterdag 19 september.
 • De mogelijkheid om zowel het verspakket als de sappen te laten bezorgen (alleen in Hilversum).

Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel de (overige) boodschappen in huis halen en ervoor zorgen dat je deze detoxweek in alle rust kunt beleven!

Wat anderen over de HoliBody detoxweek zeggen:

“Goed georganiseerd ervaren, zowel de aanloop ernaar toe, en al je tips tijdens de week. Helemaal top. Recepten prima en lekker.”

“Na het weekend was mijn huid zichtbaar verbeterd. Ik voelde me heel licht, het gevoel van een lege buik is zo fijn, net of je een rugzak af doet.”

“De detox heeft mij weer gereset. Eten wat goed voor je is en dat geeft je lijf en geest rust.”

“Ik vond het een zeer fijne detoxweek. Ik zag er tegenop maar het viel mij alles mee! Ik vond de recepten  allemaal heel erg lekker en ga ze zeker nog vaker bereiden. De sapjes stuk voor stuk lekker.  Kortom een positieve ervaring!”

“Ik ben heel positief over de begeleiding en de recepten, ik vond eigenlijk alles lekker of goed te doen doordeweeks. “

“Ik vond oprecht alles heerlijk. De sappen waren ook echt prima te doen, dit wil ik gaan vasthouden!”

“Motiverend om iedere dag een mailtje te krijgen en naar de les toe te leven van vrijdag. De les vond ik erg fijn, kwam ontspannen thuis en toch ook wel trots dat we dit met ons allen gedaan hebben.”

Voor wie is deze detoxweek (niet) geschikt?

Deze week is voor bijna iedereen goed te doen. Omdat er de eerste vijf dagen wel vast voedsel wordt gegeten kun je gewoon in deze week werken (maar het hoeft natuurlijk niet!). Wel is aan te raden om niet te veel afspraken te hebben in deze week, zeker niet etentjes o.i.d. Maar ook bijv. stressvolle zaken op het werk; kijk of je ze een weekje kunt uitstellen. Want het ondersteunt natuurlijk niet het ontgiftingsproces als je alleen maar druk en gehaast bent. En met name in het weekend is het belangrijk om het rustig aan te doen, want dan krijg je natuurlijk heel weinig energie binnen doordat je alleen maar de sappen drinkt.

In het geval van de volgende fysieke condities is het niet verstandig een detox te doen:

 • Zwangerschap
 • Diabetes
 • Een te lage of te hoge bloeddruk
 • Andere (ernstige) ziektes of aandoeningen (neem bij twijfel eerst contact op met Angela)

Let op: Een detoxkuur is géén dieet en géén vervanging voor een dagelijks gezond eet- en leefpatroon!

Data, kosten en aanmelden:

De week duurt van maandag  21 t/m zondag 27 september. Het is wel verstandig om dat weekend ervoor al niet meer excessief te eten of drinken (alcohol), maar al wat af te bouwen (het hoe en wat vind je ook in het plan).

De kosten voor het gewone detoxplan zijn € 119,- en voor het all-in plan € 189,-. Heb je een abonnement bij HoliBody dan krijg je nog eens 10% korting en betaal je € 107,- of € 170,-.  Het pakket en/of de sappen laten bezorgen kost € 5,- per bezorging (pakket wordt zaterdagochtend 19 september bezorgd en sappen vrijdagavond 25 september). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@holibody.nl of via onderstaande knop. Je kunt alleen betalen middels een overboeking naar HoliBody, NL18ABNA0584178565 o.v.v. detoxweek. De detoxweek gaat door bij tien aanmeldingen of meer. Wil je het all in plan, dus met verspakket, dan kun je je tot uiterlijk woensdag 16 september aanmelden, i.v.m. het bestellen van de producten. 

Heb je nog vragen over dit plan, aarzel dan niet om contact op te nemen met Angela of lees de meest gestelde vragen en antwoorden daarop, die ik hier op een rij heb gezet.

Actie! Ga je voor de Fall Cleanse Detoxweek én de Small group training  met intermittent fasting? Dan ontvang je 10% korting over het gehele bedrag bij betaling ineens (het totaalbedrag is afhankelijk van welke versie je van zowel de SGT als de detoxweek kiest).