Agata Ostrowska

Agata Ostrowska

Mijn avontuur met yoga begon ongeveer 7 jaar geleden. Ik was altijd al geïnteresseerd in beweging in combinatie met filosofie. Als kind en volwassene heb ik jarenlang karate kyokushin beoefend. Intussen probeerde ik aan yoga te doen, al ging dit nog niet direct zoals ik wilde. Maar uiteindelijk kreeg ik toch het ”yogavirus” te pakken en dat smaakte naar meer!

Yoga opleidingen en workshops

Ik volgde verschillende workshops en cursussen bij bekende teachers zoals Clayton Horton, Govinda Kai, Lino Miele en Kino McGregor. Om mijn leerproces meer structuur en verdieping te geven, ronde ik in 2016 de Hatha Yoga opleiding bij YP Utrecht van 100 uur af. Daarnaast ben ik sinds 2017 ook trots afgestudeerde leerling van Reinier Dorrepal’s Ashtanga yoga opleiding van 200 uur! Ook heb ik in 2018 een opleiding Aerial yoga gedaan.

Kinderyoga

Naast yoga geven werk ik al jaren met veel plezier met kinderen van verschillende leeftijden bij de kinderopvang. Ik wilde al heel lang mijn twee passies combineren: kinderen en yoga. Ik merkte dat veel kinderen last hebben van drukte. Ze zijn geprikkeld, overgevoelig en minder geconcentreerd. Vandaar ontstond het idee om een opleiding Kinderyoga bij Helen Purperhart te volgen in 2016. Sindsdien geef ik ook regelmatig kinderyoga. Het is belangrijk dat kinderen, in de hedendaagse drukte, ook kunnen ontspannen, in contact komen met hun eigen lichaam en diep leren ademhalen.

Lessen Agata bij HoliBody

Agata geeft bij HoliBody de Dynamic Flow Yoga en Pi-Yoga Fusion. Kijk op het lesrooster wanneer deze lessen zijn.